SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Alma Laser Hårfjerning

Hårfjerningslaser / Diodelaser

Visste du at alle områder med uønsket hårvekst kan behandles med laser? Dermamedica hjelper kunder som ønsker seg glattere legger og armer, rene bikinilinje, ansikt og rygg. Det som har gjort dette mulig er Diodelaser – en oppfinnelse som fjerner uønsket hårvekst akkurat der du trenger det. Diode Laser er mest effektiv og har påvist minst risiko for bivirkninger.

Hva skjer med håret ditt under behandlingen?

Energien fra laserlyset varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten slik at disse blir ødelagt. Behandlingen er svært effektiv for kunder med svart eller brunt hår, og mindre effektiv for kunder med lyst eller grått hår. Pigmentet i selve huden vil også kunne bli påvirket, og lys hud påvirkes mindre enn mørk hud. Dessuten gjennomgår hår forskjellige modningsfaser. Bare de hårstrå som er i vekstfasen kan bli hemmet ved hjelp av behandlingen. På armene ca 20 % av alle hårstrå er i vekstfase, i armhule ca 30 %, på leggene ca 20-40 % og på overleppen og hake ca 60 %. Man må derfor gjennomføre flere behandlinger på samme hudområde for å få best mulig resultat.

Hvor lenge resultat etter behandlingen vil vare?

De fleste trenger 3-6 behandlinger for å få en reduksjon på 70-90 % Som regel effekten blir synlig allerede etter 1-2 runder med laserbehandling. Det er fornuftig å regne med 3-6 behandlinger med 6-8 ukers intervall for å oppnå 70-90% hårreduksjon. For å oppnå best mulig varig hårreduksjon anbefales en vedlikeholdsbehandling en gang årlig.

Kan alle behandles med laser?

Alle som henvender seg til klinikken for hårfjerning vil først gjennomgå en konsultasjon. Det optimale resultatet oppnås når kunden har kombinasjon av mørkt hår og lys hud. Resultatet kan bli også forskjellig avhengig av de ulike kroppsdelene. Andre faktorer som påvirker resultatet er: Alder, bruk av medisiner og det generelle hormonelle bildet.

Vi behandler ikke kunder dersom kunden:

Har diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen sykdom som krever godkjennelsen av laserbehandlingen fra legen
Tar medisiner som gir økt sensitivitet for lys
Har mørke leverflekker eller tatovert hud
Gravid

Hvilke forberedelser trenger behandlingen?

Det er best å unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 2-3 uker før behandling da dette øker risikoen for midlertidig pigmentering. Pigmentering etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %). Du må ikke vokse, eller nappe hårene de siste 4 ukene før behandling, fordi laseren virker kun på hårsekker som inneholder hår. Peeling- eller slipekremer må også unngås de siste par dagene før behandling. Barber deg 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase.

Må man ta flere behandlinger og hvor ofte?

Gjenta behandlingen inntil alle hårsekker i det aktuelle område er hemmet. Antall behandlinger avhenger av hvilken kroppsdel som behandles i tillegg til hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 4 til 6 behandlinger med et intervall på 1-3 måneder.

Hva er bivirkninger?

Det kan oppstå en viss rødme og klø i huden noen dager etter behandlingen. Unngå direkte soleksponering på behandlet område i 2-3 uker etter behandlingen og husk solkrem med høy faktor i ca. 2 måneder etter.
Mange tenker at det kan gjøre vondt. Heldigvis mytene kan hvile i ro. Ingenting med laserbehandling oppleves fysisk plagsomt med mindre du har restriksjoner mot laser. Derimot, i motsetning til barberhøvel og voks slipper du rød og irritert hud.

Hvordan virker hårfjerning med Diode Laser?

Laserlyset passerer gjennom huden og varmer opp pigmentet i håret. Det oppnås en selektiv oppvarming av hårsekkene, som blir oppvarmet til ca. 70° C og ødelegger de hår-produserende cellene. Når cellene blir ødelagt, kan ikke de produsere nye hår. Det tar tid til at nye hudceller formes, denne prosessen er individuell hos de forskjellige mennesker. I forhold til andre hårfjerningsmetoder, er risikoen for hudskade liten. Diode laserens innebygde kjølesystem kjøler ned huden under behandlingen. Temperaturen i hårrøttene blir ikke berørt av kjølingen. Man oppnår dermed selektiv fjerning av håret, ikke hud.

Priser

 

Øyenbryn 15 min 750.-
Mellom øyenbryn 15 min 750.-
Bryst kvinne 15 min 750.-
Overleppe eller hake 15 min 750.-
Armhuler 15 min 750.-
Overleppe + hake 30 min 1000.-
Hender og fingrene eller tær 30 min 1000.-
Nakke 30 min 1000.-
Kinn & skjegg eller hals uten skjegg 30 min 1200.-
Bikini 30 min 1500.-
Ansikt minus panne 30 min 1600.-
Ansikt 30 min 1700.-
Bakside lår 30 min 1700.-
Hals mann 30 min 1800.-
Mage kvinne 30 min 2200.-
Bikini & armhuler 45 min 2300.-
Rygg kvinne 45 min 2300.-
Brasiliansk 30 min 2400.-
Armer 45 min 2800.-
Legger 45 min 2800.-
Manzilian 45 min 2800.-
Brasiliansk & armhuler 45 min 3400.-
Lår 45 min 3400.-
Helrygg mann 60 min 3500.-
Rygg, mage, bryst mann 150 min 4500.-

 

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

13 + 12 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.