SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Ansiktsrensing trinn for trinn – sjekk om du gjør det riktig

av | jul 17, 2023 | Kosmetikk

En av de viktigste trinnene i daglig hudpleie er ansiktsrensing. Dette er en del av rutinen som forbereder huden for resten av hudpleien. Om morgenen foretrekker vi milde, melkeaktige emulsjoner og skum, mens det om kvelden er verdt å utføre en totrinns rens med olje og gel for å grundig rense huden for forurensninger som har samlet seg i løpet av dagen. Hvordan rense ansiktet riktig? Hvordan skal ansiktsrensing skje trinn for trinn?

Hvordan rense ansiktet riktig? Viktige prinsipper

Som nevnt tidligere er ansiktsrensing en av de viktigste trinnene i daglig hudpleie. Det kosmetiske markedet tilbyr et bredt utvalg av renseprodukter, men hvordan skal ansiktet renses? Hva er den beste måten å vaske ansiktet på for å unngå irritasjon? Ofte lurer vi på hva som vil være mest passende for å vaske ansiktet.

Prinsipp 1: Identifiser hudtypen og hudens behov

For tynne, sensitive, vaskulære og irriterte hudtyper vil milde emulsjoner, melk og skum være ideelle. Disse produktene er skånsomme mot huden og etterlater ikke en stram følelse etter bruk.

For personer med kombinert, fet og problematisk hud, lurer de også på hva de skal vaske ansiktet med. I dette tilfellet er det bedre å bruke geler eller skum som er allsidige produkter som kan brukes på alle hudtyper, avhengig av våre personlige preferanser.

Prinsipp 2: Tilpass produktet til tiden på dagen

Riktig ansiktsrensing tar hensyn til bestemte tidspunkter på dagen. Rensing om morgenen vil være annerledes enn om kvelden. Hvorfor er det sånn? Fordi huden om morgenen ikke trenger en totrinns rensing, bare en oppfriskning og fjerning av rester etter kveldsrutinen. Kveldsrengjøringen bør være grundigere og bør utføres i to trinn.

Hvordan rense ansiktet om morgenen og om kvelden?

Er du nysgjerrig på hvordan du skal rense ansiktet riktig om morgenen og om kvelden? Her er noen enkle trinn for ansiktsrensing!

Trinn 1

Uavhengig av tidspunkt på dagen, begynn med å vaske hendene grundig.

Trinn 2

Velg deretter ditt favoritt rensende produkt som ikke gir en stram følelse.

Trinn 3

Påfør produktet på hendene og masser grundig for å løse opp alle forurensninger. Fukt deretter hendene og masser huden igjen. Skyll grundig med kaldt vann.

Våre tips:

Om morgenen kan du bruke milde geler, skum og emulsjoner til ansiktet.

Om kvelden kan du begynne med å fjerne sminken ved hjelp av olje, micellærvann eller melk. Deretter kan du bruke en rensegel i hendene eller påføre skum på huden. Masser huden grundig og fokuser også på vanskelig tilgjengelige områder (som nesens sider, ørene og leppene).

Hvis du er usikker på hvilke produkter du skal bruke for ansiktsrensing, bør du definitivt få hjelp av kosmetologene hos nettbutikken Dermamedica Shop.

Hvordan rense ansiktet og unngå irritasjon?

For å unngå irritasjon under rensingen, må du huske to viktige prinsipper.

Det første er valg av rensende produkt. Det bør ikke bare tilpasses hudtypen, men også hudens nåværende tilstand. Dehydrert hud vil ikke være fornøyd med en gel som inneholder eksfolierende syrer, men vil elske en mild, melkeaktig emulsjon. Personer med akneutsatt og fet hud vil definitivt foretrekke geler med eksfolierende syrer som åpner porene og normaliserer talgkjertlene.

Den andre viktige faktoren er selve rensingsprosessen. Den bør være grundig, men samtidig skånsom. Ikke gni huden for hardt. Det er nok å bruke tilstrekkelig tid til dette. Fokuser også på områder hvor urenheter oppstår.

Hva er den beste måten å vaske ansiktet på?

Det er egentlig ingen enkelt, universell svar. Som nevnt tidligere, handler det ikke bare om hudtypen, hudens tilstand og nåværende tilstand, men også om hva vi bruker i daglig hudpleie. Hvis hudpleien inkluderer syrer og/eller retinoider, bør rensende produkter være betydelig mildere og fri for potensielt irriterende ingredienser.

Hvis ditt valg er et rense-skum for ansiktet, anbefaler vi at du sjekker ut utvalget fra nettbutikken Topestetic, der du finner skum som er rettet mot spesifikke hudbehov.

For de av dere som sliter med urenheter, vil geler for hudormer og hudormer være en veldig god løsning.

Beste hudpleieprodukter for rensing av huden fra Dermamedica Shop

Dermamedica Shop er en unik verden av dermokosmetikk der du finner alt du leter etter. Hvis du imidlertid trenger hjelp til å velge hudpleieprodukter for kropp, ansikt, hår eller ønsker råd fra en spesialist, oppfordrer vi deg til å dra nytte av gratis konsultasjon med kosmetologene. Du kan få veiledning via chat, telefon eller e-post.

Nedenfor presenterer vi noen interessante forslag til renseprodukter.

Oljer til sminkefjerning

Dette er produkter som brukes i den første fasen av ansiktsrensing. De fjerner effektivt solkrem, sminke og andre urenheter som samler seg i løpet av dagen. Olje til sminkefjerning bør helst brukes om kvelden i hudpleierutinen.

  1. Tea Tree Oil Cleanser
  2. Universal Cleansing Oil
  3. Lipid Control Cleanser

Rense-geler

Ansiktsrense-geler er produkter vi bruker mest. De gir en følelse av dyp rensing og kan brukes på alle hudtyper – selvfølgelig med hensyn til hvilket formål det spesifikke produktet har for hudbehovene.

  1. DermaClear Cleanser
  2. Azelaic Cleanser
  3. C Infusion Cleanser
  4. Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser Rens
  5. Gel Physiologique C
  6. Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel Rens
  7. Bloomea Micellar Gel

Bare på godt forberedt grunn kan vi forvente rikelige avlinger, og denne regelen gjelder også for riktig daglig ansiktsrensing. Godt forberedt, det vil si renset hud, tar gjerne imot aktive ansiktsserum og regenererende kremer. Da gir pleien de beste mulige resultatene.

Skriv til oss på chatten, og vår kosmetolog vil velge riktig produkt for dine hudbehov!

Relatert innhold

KORNEOTERAPI RSP

KORNEOTERAPI RSP

I 1964 oppdaget den amerikanske dermatologen Dr. Albert Kligman for første gang den fundamentale...

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.