BLACK WEEK (21 – 27.11) – Sjekk tilbudet for behandlinger !

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

November kampanje! Mesoterapi -50%

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Biostimulator

Biostimulatorer er preparater som brukes i estetisk medisin for å gjenoppbygge hudstrukturen ved å stimulere hudceller, kollagen- og elastinproduksjon. Resultatet blir bedret fasthet, tetthet og kvalitet i huden. 

Det kommer stadig nye preparater innenfor familien biostimulatorer på markedet. Med alle de ulike merkene og teknologiene er det viktig at behandleren analyserer kundens hud grundig før behandling for å finne riktig preparat for hver enkelt.

SUNEKOS 200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand, kan resultatene vare opptil 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger avhengig av hudtype hver sjette måned.

EJAL 40

EJAL 40 er et biorevitaliserende produkt som gjenoppretter hudens fysiologiske funksjoner og forbedrer dens fasthet ved å gjenoppbygge den ekstracellulære matrisen, takket være stimulering av fibroblastaktivitet og dannelse av nye kollagen- og elastinfibre. 40 mg hyaluronsyre med en molekylvekt på 1200-1800 k Dalton (H-HA) injisert ved hjelp av en biorevitaliseringsteknikk, gjør det mulig å gjenopprette den tapte ansiktskonturen.

EJAL 40 er et preparat med middels molekylvekt, skapt for å gjenopprette den grunnleggende strukturen i den ekstracellulære matrisen, slik at cellene kan gjenopprette naturlige funksjonelle forhold. Ejal 40 er en innovativ hyaluronsyre som både er steril og biologisk nedbrytbar, og når den injiseres i dermis blir korte fragmenter av hyaluronsyre frigitt over lang tid.

Ved å injisere preparatet etter BAP-teknikken minimerer man risiko for blåmerker samtidig som at effektiviteten av behandlingen optimaliseres. Det anbefales 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom for optimalt resultat. Det kan være hensiktsmessig med såkalte booster-behandlinger hver tredje måned i ettertid for å vedlikeholde resultatet. Deretter holder det å gjennomføre behandling ca 2 ganger årlig.

NUCLEOFILL

Nucleofill er et hudforyngende preparat, og behandlingen er basert på:

1. Elastisitet og form: injeksjon av produktet stimulerer aktiviteten til fibroblastene i dermis. Deretter produseres nytt type 1-kollagen og elastin, som resulterer i bedret hudstruktur, elastisitet og spenst.

2. Antioksidasjon: polynukliotidene som finnes i den ekstracellulære matrisen nøytraliserer frie radikaler og hindrer oksidativt stress i huden.

3. Fuktighetsgivende: polynukleotidene binder vann for å sikre tilstrekkelig hydrering av huden.

Etter behandling blir huden hydrert og begynner å regenerere seg. Frie radikaler nøytraliseres og huden starter en regenereringsprosess som resulterer i glød og fasthet. Ettersom behandlingen med Nucleofill skjer på cellenivå er effekten naturlig og langvarig.

Frie radikaler har svært mange negative effekter på huden, og bidrar til å bryte ned den beskyttende hudbarrieren slik at huden blir mer utsatt for irritasjon og dehydrering. De ødelegger kollagenfibre og gjør at huden mister sin elastisitet og lettere danner linjer og rynker. Med Nucleofill nøytraliseres overfloden av de frie radikalene i vevet, og dette resulterer i mindre inflammasjon og nedbryting av kollagen, elastin og hyaluronsyre i dermis.

Behandling med Nucleofill kan utføres uavhengig av hudtype og alder. Behandlingen har en forebyggende effekt hos yngre pasienter, og en regenerativ effekt hos pasienter med en aldrende hud. Behandlingen behandler en dehydrert hudtilstand, og bidrar til revitalisering med dens nærende egenskaper. Effekten kan ofte sees umiddelbart, men blir mer fremtredende over tid.

PROFHILO

Dette preparatet består av ikke-tverrbundet hyaluronsyre med lav og høy molekylærvekt. Preparatet gir en umiddelbar hydreringseffekt og «plump» til huden, og bidrar på sikt til regenerering av vev. Profhilo er ikke forbundet med bivirkninger annet enn eventuelle hematomer på innstikkstedene og noe lokal hevelse i etterkant av behandling. Behandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, dvs. fem injeksjonspunkter på hver side av ansiktet. Produktet injiseres langsomt i vevet for å unngå inflammasjon og unødige smerter. Pasientene trenger ikke topikal anestesi før behandling. 

Indikasjoner

 • Slapp hud

 • Rynker/linjer

 • Forbedring av hudens utseende

 • Tapt elastisitet

 • Gjenoppretting av tapt hudstruktur

Effekter

 • Reduksjon av aldringstegn

 • Biorevitalisering av dehydrert og skadet hud

 • Gjenoppretting av tapt ansiktsfasong

 • Styrking av den ekstracellulære matrisen

 • Motvirker slapphet og rynker/linjer

 • Forbedrer hudens elastisitet

Kontraindikasjoner

 • Overfølsomhet for hyaluronsyre

 • Aktiv kreft/kreftbehandling

 • Graviditet/amming

 • Forstyrrelser i blodkoaguleringen

 • Tendens til hypertrofiske/keloide arr

 • Herpesutbrudd

 • Sopp og bakterielle infeksjoner på behandlingsområdet

 • Dermatitt

 • Allergi mot lidocain/xylocain

 • Autoimmune sykdommer

 • Dårlig regulert diabetes

Priser

 

Sunekos 200 30 min 2500.-
Ejal 40 30 min 3800.-
Nucleofill 2 ml 30 min 4000.-
Profhilo 2 ml (1 område) 30 min 4200.-
Profhilo 4ml (2 områder) 45 min 8000.-

 

Blogg

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Ønsker du å vite mer? Snakk med oss

7 + 10 =

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.