SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Biostimulator

Biostimulatorer er svært moderne preparater av estetisk og antialdringsmedisin, som tar sikte på dyp rekonstruksjon og revitalisering av huden samt gjenoppbygge volumet av huden. Dette er preparater som kan sammenlignes med mesoterapi, som har en foryngende, fuktighetsgivende og stimulerende effekt, og fillers, som binder vann og eventuelt bygger volum.

Formålet med biostimulatorer er dyp revitalisering, fornyelse og foryngelse av huden, samt stimulering av dens naturlige regenererende evner. Behandlingen innebærer tilførsel av biostimulerende preparater inn i huden, den såkalte biostimulatorer som gjenoppbygger vev og stimulerer syntesen av kollagen og elastin.

Behandlingseffekter av biostimulatorer vises gradvis. De motvirker rynker og slapp hud, gjenoppretter ansiktets naturlige form og contur, bedrer tykkelsen av huden og har en løftende effekt. Resultatet er yngre, jevnere, fastere og mer elastisk hud.

Hva er Biostimulatorer?

Biostimulatorer er trygge preparater som ligner hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde en hydrert hud, og virker antialdrende og gjenoppbyggende.

Biostimulator – effekter

Forbedringen av hudens utseende er merkbar umiddelbart etter behandlingen, men du bør vente ca. 6 uker på effekten av full revitalisering.

Optimale effekter av biostimulatorer oppnås etter en kur med behandlinger. Det anbefales 3-4 behandlinger hver 2-4 uke.

De mest kjente og bestselgende biostimulantene inkluderer de innovative preparatene Nucleofill (Croma Pharma) og Profhilo (IBSA).

Edyta

Ifølge eksperten

Biostimulatorer er de mest moderne preparatene innen estetisk medisin. De er et svar på de endrede behovene til pasienter som forventer naturlige resultater, foryngelse og forbedring av utseendet til huden, men på en naturlig måte ved å stimulere prosessene med kollagenrekonstruksjon.
Nucleofill er en av de beste og mest effektive biostimulatorer. Det er et preparat basert på naturlige ingredienser, polynukleotider som er biokompatible med kroppen vår.
Polynukleotider har en trefasevirkning:
● Fukter og gjør huden fastere i dybden på grunn av at polynukleotider binder store mengder vann
● De stimulerer fibroblaster til å produsere nytt kollagen
● De bekjemper oksidativt stress
Administreringen av vevsstimulatorer er veldig rask, den består i injeksjon av fire eller fem punkter på hver side av ansiktet. Behandlingen krever ikke rekonvalesens.
Jeg er grunnlegger og eier av Derma Medica klinikk. Mitt oppdrag er å gi det mest moderne, trygge og effektive behandlingstilbudet til pasientene på klinikken. Jeg er tilhenger av naturlige metoder som stimulerer huden til å bygge seg opp igjen. Derfor setter jeg stor pris på behandlingen med Nucleofill. Det er en behandling dedikert både til ung hud som en anti-aldringsprofylakse, og til moden hud, hvor preparatet har en løftende og foryngende effekt.
Med moden hud anbefaler jeg radiofrekvensbehandlinger med mikronål eller laserterapi vekslende med Nucleofill. Dette er en oppsiktsvekkende anti-aldringsbehandling, gjør huden fast, elastisk, og huden blir full av glød.
Jeg bruker denne formen for profylakse, og utfører en serie med 2-3 mikronåls radiofrekvensbehandlinger vekselvis med Nucleofill-stimulatoren.

SUNEKOS 200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Preparatet består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 15-20 minutter å gjennomføre. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, avhengig av personens hudstruktur og tilstand. Resultatet varer i opp til 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger årlig.

EJAL 40

EJAL 40 er et biorevitaliserende produkt som gjenoppretter hudens fysiologiske funksjoner og forbedrer dens fasthet ved å gjenoppbygge den ekstracellulære matrisen, takket være stimulering av fibroblastaktivitet og dannelse av nye kollagen- og elastinfibre. 40 mg hyaluronsyre med en molekylvekt på 1200-1800 k Dalton (H-HA) injisert ved hjelp av en biorevitaliseringsteknikk, gjør det mulig å gjenopprette den tapte ansiktskonturen.

EJAL 40 er et preparat med middels molekylvekt, skapt for å gjenopprette den grunnleggende strukturen i den ekstracellulære matrisen, slik at cellene kan gjenopprette naturlige funksjonelle forhold. Ejal 40 er en innovativ hyaluronsyre som både er steril og biologisk nedbrytbar, og når den injiseres i dermis blir korte fragmenter av hyaluronsyre frigitt over lang tid.

Ved å injisere preparatet etter BAP-teknikken minimerer man risiko for blåmerker samtidig som at effektiviteten av behandlingen optimaliseres. Det anbefales 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom for optimalt resultat. Det kan være hensiktsmessig med såkalte booster-behandlinger hver tredje måned i ettertid for å vedlikeholde resultatet. Deretter holder det å gjennomføre behandling ca 2 ganger årlig.

NUCLEOFILL

Nucleofill er et hudforyngende preparat, og behandlingen er basert på:

1. Elastisitet og form: injeksjon av produktet stimulerer aktiviteten til fibroblastene i dermis. Deretter produseres nytt type 1-kollagen og elastin, som resulterer i bedret hudstruktur, elastisitet og spenst.

2. Antioksidasjon: polynukliotidene som finnes i den ekstracellulære matrisen nøytraliserer frie radikaler og hindrer oksidativt stress i huden.

3. Fuktighetsgivende: polynukleotidene binder vann for å sikre tilstrekkelig hydrering av huden.

Etter behandling blir huden hydrert og begynner å regenerere seg. Frie radikaler nøytraliseres og huden starter en regenereringsprosess som resulterer i glød og fasthet. Ettersom behandlingen med Nucleofill skjer på cellenivå er effekten naturlig og langvarig.

Frie radikaler har svært mange negative effekter på huden, og bidrar til å bryte ned den beskyttende hudbarrieren slik at huden blir mer utsatt for irritasjon og dehydrering. De ødelegger kollagenfibre og gjør at huden mister sin elastisitet og lettere danner linjer og rynker. Med Nucleofill nøytraliseres overfloden av de frie radikalene i vevet, og dette resulterer i mindre inflammasjon og mindre nedbryting av kollagen, elastin og hyaluronsyre i dermis.

Behandling med Nucleofill kan utføres uavhengig av hudtype og alder. Behandlingen har en forebyggende effekt hos yngre pasienter, og en regenerativ effekt hos pasienter med en aldrende hud. Effekten kan ofte sees umiddelbart, men blir mer fremtredende over tid.

PROFHILO

Dette preparatet består av ikke-tverrbundet hyaluronsyre med både lav og høy molekylærvekt. Preparatet gir en umiddelbar hydreringseffekt og «plump» til huden, og bidrar på sikt til regenerering av vev. Profhilo er ikke forbundet med bivirkninger annet enn eventuelle hematomer på innstikkstedene og noe lokal hevelse i etterkant av behandling. Behandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, dvs. fem injeksjonspunkter på hver side av ansiktet. Produktet injiseres langsomt i vevet for å unngå inflammasjon og unødige smerter. Pasientene trenger ikke topikal anestesi før behandling.

Indikasjoner

 • Slapp hud

 • Rynker/linjer

 • Forbedring av hudens utseende

 • Tapt elastisitet

 • Gjenoppretting av tapt hudstruktur

Effekter

 • Reduksjon av aldringstegn

 • Biorevitalisering av dehydrert og skadet hud

 • Gjenoppretting av tapt ansiktsfasong

 • Styrking av den ekstracellulære matrisen

 • Motvirker slapphet og rynker/linjer

 • Forbedrer hudens elastisitet

Kontraindikasjoner

 • Overfølsomhet for hyaluronsyre

 • Aktiv kreft/kreftbehandling

 • Graviditet/amming

 • Forstyrrelser i blodkoaguleringen

 • Tendens til hypertrofiske/keloide arr

 • Herpesutbrudd

 • Sopp og bakterielle infeksjoner på behandlingsområdet

 • Dermatitt

 • Allergi mot lidocain/xylocain

 • Autoimmune sykdommer

 • Dårlig regulert diabetes

Faq

Biostimulator - hva er prosedyren?

Preparatet, administrert med en nål eller kanyle, penetrerer vevsveggene, stimulerer og tvinger huden til å produsere nytt kollagen, elastin og hyaluronsyre. Behandlingen strammer og løfter aktivt. I tillegg fukter polynukleotider, på grunn av deres evne til å binde vannmolekyler, huden sterkt. Preparatet forbedrer det ovale i ansiktet, løfter, reduserer rynker og minimerer volummangel i nedre øyeparti. Behandlingen er et perfekt supplement til behandlingen av atrofiske arr, som anses å være en av hovedårsakene til utilstrekkelig produksjon av kollagenfibre under tilheling. Ved å stimulere produksjonen av kollagen reduserer preparatet synlige og langvarige atrofiske arr. Biostimulator har også en antioksidanteffekt, eliminerer frie radikaler og hemmer fotoaldring. Behandlingsområdet er vanligvis øyeområdet, ansiktet, halsen, haken, halsen og hendene.

Nucleofill biostimulator - behandlingsområder

Nucleofill-behandlingen tilhører injeksjonsbehandlinger og utføres på samme måte som mesoterapi. De vanligste områdene for behandlingen er øyeområdet, som viser den raskeste aldringsprosessen og krever dyp hydrering og revitalisering, som er perfekt levert av Nucleofill. Nucleofill Soft Eyes reduserer mangel på volum i øyeområdet, jevner ut tårebunnen, styrker og strammer opp huden.

Ansikt, nakke, hake, cleavage – dette er områdene hvor Nucleofill gir store effekter i form av dyp hydrering, oppstramming, forbedring av spenning, lett løfting. Det forbedrer fargen.

Nucleofill kan også påføres hender, som ofte viser tegn på aldring, krever fuktighetsgivende og fortykning av slapp hud.

Nucleofill biostimulator - effektene du kan forvente

Behandlingen med bruk av Nucleofill biostimulator kan utføres for en spesifikk terapi eller forebyggende, for å forhindre aldring. Den er derfor beregnet på alle som aktivt ønsker å ta vare på hudens sunne og strålende utseende. Spesielt anbefales det for personer som har lagt merke til tap av volum og fasthet, rynker, tørr hud, atrofiske arr, grå og jordaktig farge.

Prosedyren, som en av få, er helt smertefri og minimalt invasiv. Administrasjonsmåten for preparatet avhenger av behandlingsområdet og pasientens forventninger.

Takket være tre forskjellige typer Nucleofill (Strong, Medium, Soft pluss øyne), velger kirurgen tettheten og intensiteten av preparatet til forventningene og problemet som pasienten har rapportert. Nucleoid strong anbefales for personer som ønsker å kraftig regenerere huden, ha en foryngende og løftende effekt. Den er også ideell for behandling av håndområdet. Nukleofilt medium er en terapi for ung hud, som kun krever hydrering og antioksidasjon. Nukleofill Soft plus Eyes er et preparat dedikert til øyeområdet – det fukter, reduserer synligheten av rynker, eliminerer volumgap og mørke ringer.

For å oppsummere er effektene av Nucleofill-behandlingen:

 • anti-aldringseffekt,
 • forbedrer hudens fasthet og elastisitet,
 • reduserer rynker,
 • gir en sunn, strålende farge,
 • naturlig, sikker tilberedning.
Hvor mange biostimulatorbehandlinger bør utføres?

Dette er de mest moderne preparatene innen estetisk medisin som virker ved å stimulere huden til å regenerere, gi fuktighet, regenerere, faste og løfte på en naturlig måte.

Behandlinger bør utføres i en serie, da er de mest effektive og behandlingseffektene varer lenger.
Behandlingsserien består av 3 behandlinger med måneds mellomrom.

Behandlingen kan også kombineres med andre terapier, for eksempel utført etter laserbehandlinger for å fukte huden og intensivere regenerering og rekonstruksjon av huden.

Hvem utfører biostimulatorbehandlingen?

Ved Dermamedica klinikk utføres behandlingen av sertifiserte estetisk medisin sykepleiere. Prosedyren er sikker, minimalt invasiv på grunn av injeksjonsformen.

Biostimulatorer – hvordan går behandlingen?

Prosedyren kan utføres både med kanyle og tradisjonelt med nål. Den vanligste metoden for å utføre prosedyren er en 5-punkts søknad i form av en ansiktsløftning.

Utførelsesmetoden velges av legen eller kosmetologen som utfører prosedyren.
Hver av de tre typene av preparatet kan administreres ved hjelp av en kanyle (uten anestesi, til et gitt område av ansiktet, f.eks. øyeområdet eller kjevelinjen) eller en nål, ved å utføre tradisjonell mesoterapi (med en 30-minutters anestesi med en krem ​​før prosedyren) eller i form av et 5-punktsløft (uten bedøvelse). Behandlingen krever ingen restitusjonsperiode fra pasienten. Imidlertid bør det huskes at det tilhører gruppen av nåleprosedyrer, som kan forårsake små blåmerker eller hematomer.

Er prosedyren smertefull?

Under prosedyren føler pasienten lett ubehag forbundet med prikkene.

Priser

Sunekos 200 30 min 2750.-
Ejal 40 30 min 4200.-
Nucleofill 2 ml 30 min 4500.-
Profhilo 2 ml (1 område) 30 min 4600.-
Profhilo 4ml (2 områder) 30 min 8800.-

 

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

6 + 15 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.