Hi-Tech behandlinger

5

Innari htp

5

RF Microneedling

5

Carboxytherapy

Medisinske behandlinger

5

Fillers

5

Mesoterapi

5

Kjemisk Peel

Kosmetiske behandlinger

5

Fotpleie

5

Bryn og Vipper

5

Voksing

Kampanjer

I hele desember har Derma Medica-salongen forberedt spesielle rabatter på våre behandlinger for å gjøre denne juletiden enda mer strålende for deg. Vi ønsker å gi deg muligheten til å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med våre eksklusive tilbud.

PRODUKTKATEGORI

5

Rens og Ansiktsvann

5

Pads

5

Serum og ampuler

5

Dagkrem

5

Nattkrem

5

Øyne

5

Maske og Peeling

5

Solkrem og Selvbruning

5

Bodylotion og Peeling

5

Fotpleie

MERKE

5

Bloomea

5

Dermaquest

5

Dermomedica

5

Dr. Dennis Gross

5

MedEstelle

5

MeLine

5

Mesoestetic

5

Monduniq

MERKE

5

Akne

5

Blodkar

5

Dehydrering

5

Eksem

5

Fotoaldring

5

Grå/ gusten hud

5

Hudomer

5

Irritasjon

5

Misfarging

5

Pigmentforandringer

5

Rosacea

5

Rynker/ Linjer

5

Store porer

5

Tap av fasthet

5

Tørrhet

Hudtype

5

Alle hudtyper

5

Akne

5

Blandet

5

Fet

5

Kapilærhud

5

Moden

5

Moden

5

Sensitiv

5

Tørr

SAMMENLIGNING AV BLOOMEA LA FONTAINE OG MICRONEEDLING

Hvis du ikke er sikker på hvilken behandling er best for deg, kan du lese om fordeler og virkninger til behandlinger som er populære hos oss.

Bloomea La Fontaine

Denne behandlingen jevner ut huden og etterlater den myk, eksfoliert og hydrert. Behandlingen stimulerer celleproliferasjonen i huden, samt melanocytter, langerhansceller og fibroblaster. Ved hjelp av en kombinasjon av makroeksfoliering, høyfrekvent mikrovibrasjon, LED-lys (633 nm) og nedslusing av fuktighet, blir huden stimulert, hydrert og regenerert. Makroeksfolieringen fjerner døde hudceller fra str. Corneum og lager plass til nye hudceller under. Ved hjelp av cytokiner stimuleres cellene i de dypere hudlagene til å jobbe mer effektivt. Mikrovibrasjon sammen med Bloomea fuktighetsserum og -krem strammer huden og stimulerer til merproduksjon av elastin og kollagen. Selve maskinen er enkel i bruk, og gjør behandlingen sikker og optimal for både behandler og pasient, uten nedetid og uten å skape traume på huden. Behandlingen må gjennomføres som en kur på minimum 6 behandlinger med ca 10 dagers mellomtid for å optimalisere fibroblastcellen i dermis.

Microneedling

Klassisk microneedling booster den naturlige kollagenproduksjonen ved å skape mikroskader i huden og forårsake kontrollert inflammasjon. Hudens naturlige reparasjonsprosess settes i gang ettersom behandlingen oppleves som et traume. Huden etterlates jevn og med et ungdommelig utseende. ”Mikroskadene” som dannes fungerer som små kanaler slik at serum og krem som påføres under eller rett etter behandling penetrerer dypere ned i huden. Dermapen hevder at produktene som påføres har 80% bedre penetrasjonsevne under og rett etter behandling med microneedling. Behandlingen er rask å gjennomføre, og rett etterpå vil pasienten være rød i huden. Man kan oppleve at huden blir tørr de neste dagene, og det er dermed viktig å påføre mye fuktighet. På grunn av penetrasjonen med de tynne nålene finnes det risiko for infeksjon post behandling, og pasienten må derfor ikke berøre eller påføre noe på huden de første timene etter behandling. Behandleren må forsikre seg om at huden er rengjort og desinfisert før behandling for å unngå tatoveringseffekt av sminke, og for å motvirke infeksjon. Behandlingen må gjennomføres som en kur på minimum 6 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom.

Sammenligning

Både Bloomea og microneedling har som mål å stimulere huden til regenerering og en jevnere struktur. Behandlingene kan gjøres for å bedre akneproblematikk, arr, strekkmerker, aldringstegn og pigmentering. Begge behandlingene krever at pasienten gjennomfører en kur for å oppnå optimalt resultat. Ettersom huden er et levende organ i konstant endring, er den avhengig av jevnlig stimulering for å opprettholde spenst og struktur. Dette innebærer at pasienten må returnere til klinikk for vedlikeholdsbehandling noen ganger i året.

Ettersom Bloomea ikke penetrerer huden er det ingen infeksjonsfare tilknyttet behandlingen. Styrken på eksfolieringen øker for hver behandling i kuren, noe som hindrer inflammasjon, ”hudens fiende”. Microneedling gir alltid en viss risiko for infeksjon, samt nedslusing av uønskede mikrober dersom huden ikke er tilstrekkelig rengjort. Microneedling gir litt lengre nedetid enn Bloomea, og kan for noen oppleves som noe smertefullt å gjennomføre. Nedetiden for microneedling er likevel ikke lang i forhold til resultatet som kan oppnås, og begge behandlingene er raske å gjennomføre (ca 20-30 min). Behandlingene ligger i samme prisklasse, og koster ca kr 2000 – kr 3000 per behandling. Egen pris på kur.

Konklusjon

Både Bloomea La Fontaine og microneedling er to gode behandlinger som ved riktig gjennomføring av kur kan gi pasienten de samme resultatene. Behandlingene er noe ulike når det kommer til nedetid, smerte, risiko og tidsintervall mellom behandlingene. Hvilken behandling som passer best for pasienten må sees i forhold til pasientens utfordring/problematikk, kombinerende behandlingsmetoder og pasientens ønsker.

Relatert innhold

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.