SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Bloomea

Om Behandlingen

Bloomea La Fontaine: En tre-stegs protokoll designet av franske kirurger innen estetikk, spesialutviklet for fagpersonell som jobber med hud. Behandlingen går ut på makroeksfoliering som bruker høyfrekvens til å eksfoliere lag på lag på en smertefri måte, mikrovibrasjon som ved hjelp av høyfrekvens og påføring av spesialiserte produkter behandler dehydrering samt stimulerer huden til å produsere mer elastin og kollagen, og lysterapi på 633 nm som forsterker den regenerative effekten av behandlingen.

Bloomea La Fontane er en tre-stegs protokoll som starter med makroeksfoliering hvor døde hudceller fjernes fra stratum corneum i epidermis. Makroeksfolieringen øker i styrke for hver behandling, og pasienten må gjennomføre behandlingen hver 10-14 dag. Dette stimulerer blant annet fibroblastene i dermis til produksjon av GAGS (hyaluronsyre, kollagen og elastin). Deretter sluses fuktighet ned i huden ved hjelp av et silikonhode og en fuktighetsgivende krem. Gjennomgående i hele behandlingen er rødt LED-lys som penetrerer dermis og bidrar til stimulering og regenerering av hudcellene. Behandlingen avsluttes med fuktighetsgivende biocellulose sheet mask og serum.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Indikasjoner

 • Tap av hudfasthet
 • Slapp hud
 • Utseendet til de første tegn på aldring av huden, inkludert rynker
 • Tap av fuktighet i huden
 • Dehydrert og tørr hud
 • Akne arr og misfarging
 • Misfarging av solen
 • Strekkmerker etter graviditet, postoperative og de som skyldes plutselig hudvekst

Effekter

 • Reduserer og jevner ut fine linjer og rynker,
  strammer og toner huden
 • Forbedrer hudens tekstur
 • Reduserer porene
 • Reduserer misfarging
 • Leger akne arr
 • Leger strekkmerker (lår, rumpe, bryst, mage og hofter)
 • Reduserer og jevner ut postoperative arr
 • Jevner ut hudtonen
 • Det forynger håndryggen
 • Glatter ut huden på nakken

Kontraindikasjoner

 • Graviditet og ammingsperiode
 • Virale hudinfeksjoner: vorter, herpes
 • Bakterielle hudinfeksjoner
 • Soppinfeksjoner
 • Pustuløs akne og pyodermi
 • Hudsvulster og fødselsmerker

Faq

Hva er det? Hvordan virker det?

Modeling Blooméa er en fransk oppfinnelse og er det nye alternativet til microdermabrasion. Modeling Blooméas tre-trinns hudbehandling ble utviklet for 10 år siden av franske estetiske kirurger i samarbeid med skjønnhetsindustri. Den gir fremragende resultater i behandlingen av strekkmerker, akne arr, rynker og pigmentering. Enheten kan brukes på hele kroppen inkludert ansikt, hender, rompe, bryst, mage og hofter.

Hva skiller dette produktet fra konkurrenter?

Modeling Blooméa bruker et unikt treaksjonssystem som kombinerer makro-eksfoliering, mikrovibrasjon og lysbehandling som er mye mindre invasiv enn tradisjonell mikrodermabrasjon. Enheten stimulerer ikke bare produksjonen av kollagen og elastin (mikrovibrasjon), men det sletter også hudceller lag for lag for å glatte og fornye huden (makro-eksfoliering).

Hvert trinn utføres med en engangsforseglet spiss for å møte strenge hygienekrav og unngå hudinfeksjoner og utslett. Hvert hode dekker et større behandlingsområde enn de fleste mikrodermabrasjonsenheter, noe som sikrer en effektiv behandling, spesielt på strekkmerker.

Et mykt lys utløses også fra hodet under hele behandlingen for å styrke regenerativ effekt av behandlingen (lysbehandling). Samlet sett er kundeopplevelsen klart forbedret.

Med Modeling Blooméa kan man behandle nesten alle hudfeil på ansiktet og kroppen.

Hvilken fordel gir deg behandlinger med Modeling Blooméa?

En salong med Modeling Blooméa kan tilby kundene en tjeneste som ingen andre har: En effektiv og komfortabel løsning på hudproblemer til en overkommelig pris.

Med en moderat investering vil dette innovative tilbudet til kundene betale seg på kort tid.

Hvilken fordel gir den forbrukeren?

De fleste ønsker å løse en eller flere følgende hudproblemer: Strekkmerker, rynker, pigmentering og / eller arr.

Modeling Blooméa kan løse ovennevnte hudproblemer med langsiktige resultater på bare to måneder!

Salonger kan også tilby kombinasjon av behandlinger med Bloomea med andre hudbehandlinger.

Priser

Ansikt 60 min 2700.-
Ansikt, hake og hals 75 min 3500.-

Kropp:

1 område

2 områder

3 områder

 

45 min

60 min

90 min

 

2500.-

3500.-

4000.-

Arr 30 min 1500.-

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

9 + 7 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.