SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Bryn og Vipper

Farging av bryn og vipper

Farging og forming av bryn og vipper kan forsterke dine egne trekk i ansiktet ved å dekke lyse og grå hår. Vippene vil se fyldigere og lengre ut, og øyenbrynene vil ramme inn ansiktet og gi et skarpere blikk. Tilbudet er tilgjengelig både for menn og kvinner.  

Hudterapeuten vil tilpasse fargen på vippene etter ditt ønske. Du kan velge en mørkere svart farge for et mer intenst blikk, eller en lysere brun farge for et mer naturlig uttrykk.  

Med litt farge på vippene kan du glede deg over en maskarafri hverdag med fyldigere og lengre øyevipper. Du vil få vakre øyne og et åpent blikk uten behov for sminke. Du kan selvfølgelig fortsatt bruke maskara ved behov.  

Vi har mange forskjellige farger som passer for alle kunder. Varigheten er vanligvis 3-5 uker, avhengig av type hud og hår. Vi bruker varm voks og pinsett for å forme øyenbrynene.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Brow Lamination

Brow Lamination er i likhet med vippeløft en kjemisk behandling som kan endre retningen til brynshårene. Brow lamination, som vippeløft, er en kjemisk behandling som kan endre hårretningen på øyenbrynene.

Vi benytter samme type kjemi som for vippeløft, men med produkter spesielt tilpasset for å være i kontakt med huden.

Dersom du har tynne bryn med lite hår eller bustete bryn som vokser i «alle retninger» kan Brow Lamination være perfekt for deg, ettersom brynene vil kunne se fyldige og fine ut etter behandlingen.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Vippeløft

Vippeløft er en kjemisk behandling som løfter og bøyer vippene slik at man får et flott åpent blikk / som vil gi inntrykk av tettere vipper og mer volum.

Etter en vippeløft vil man ikke føle behov for vippetang, og mange trenger ikke mascara heller.

Varigheten er fra 4-8 uker og man bør ikke ha neste behandling før det har gått 4 uker etter siste vippeløft.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Vippe Extensions

Vippe extensions er enkle individuelle vipper laget silke som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim av våre sertifiserte vippeteknikere. En enkel vippe extensions blir limt forsiktig på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Dette er presisjonsarbeid og det benyttes en pinsett som er spesielt designet for denne typen arbeid. Normalt tar det en til to timer å sette på vippe extensions på begge øyelokkene, men det kommer an på hvilken type vippe extensions du vil ha.

Hva må jeg tenke på før min time?

Før din time ber vi deg om å ikke bruke mascara på 24 timer, øyesminke eller øyekrem, samt kremer som inneholder olje eller voks.

Vil det ødelegge mine natur vipper?

Før man starter vil behandler alltid måle og se hvilke størrelse man skal bruke for at det ikke skal slite på natur vipp.
Blir lengde og tykkelse korrekt til dine vipper, vil det ikke skade natur vippen.

Hvor lang tid tar det å få nytt sett?

Det tar ca 1,5 time med klassiske vipper og ca 2 timer med volum.

Hvor lenge varer de nye vippene mine?

De nye vippene dine vil vare mellom 2 til 4 uker, avhengig av hudpleierutinen din og din egen naturlige vippesyklus. For varighet er det også viktig at du renser vippene med anbefalt rens fra Vippeakademiet. For å opprettholde det fulle utseendet på vippene dine, vil det kreve at du opprettholder påfyll hver tredje uke.

Hva mener vi med påfyll?

Du bør fylle på vippene hver 3 uke. Til din påfyll time som varer 60 min skal du ikke ha mindre enn 40% igjen av vippene. Vi tilbyr vippe påfyll innen 3 uker og etter 3uker.

Kan jeg bruke mascara på de nedre vippene mine?

Dette bør unngås pga olje og voks som kan smitte over på de nye vippene dine. Som igjen går utover holdbarheten på dine vipper.

Hvordan tar jeg vare på de nye vippene mine?

  • Ikke få vann, svette, sol eller damp på 24 timer
  • Forsøk å ikke renne vann direkte på vippene dine
  • Ikke gni, plukk eller dra i vippene.
  • Unngå å bruke en øyenvippe-curler.
bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Priser

Vipper & Bryn

 

Voks/ NappeBryn 15 min 300.-
Farge Bryn 30 min 350.-
Farge vipper 30 min 350.-
Farge & Forme Bryn 45 min 500.-
Farging og forming av bryn plus farging av vipper 45 min 700.-
Brow Lamination 60 min 900.-
Ellebana Vippeløft 60 min 1000.-
Ellebana vippeløft inkludert farge av vipper 75 min 1200.-

 

Vippextentions 

 

Nyttsett Klassisk
120 min 1800.-
Klassisk påfyll innen 2 uker 45 min 700.-
Klassisk påfyll innen 3 uker 60 min 900.-
Klassisk påfyll innen 4 uker 75 min 1100.-
Volume 3D nyttsett
120 min 2200.-
Påfyll 3D (2-3 uker)
60 min 1000.-
Påfyll 3D (3-4 uker)
 75 min 1200.-
Påfyll 3D (4-5 uker)
90 min 1500.-
Fjerning av vippextentions
30 min 500.-

 

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

11 + 15 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.