corneo-wellBeing™
BODY

Sensoriske kroppsbehandlinger
SUNN HUD | STRESSREDUKSJON |
ATTRAKTIVT UTSEENDE

CORNEO-WELLBEING™ BODY

corneo-wellBeing™

En banebrytende korneoterapeutisk metode, som synergistisk kombinerer ulike innovative teknikker, prosedyrer og behandlinger:

KORNEOTERAPI RSP™

PSYKOKORNEOTERAPI

NEUROKORNEOTERAPI

CORNEO-WELLBEING™ BEHANDLINGER

Sensoriske reparasjonsbehandlinger for kroppen tilfredsstiller behovene til de mest krevende kundene. Utviklet basert på den nyeste vitenskapelige kunnskapen, ved bruk av prinsippene for moderne korneoterapi RSP™, velvære, og ekspertkunnskap innen produktapplikasjon. De garanterer spektakulære pleieeffekter, samtidig som de stimulerer positive følelser og reduserer stress.

corneo-wellBeing™ Body

En ekspressbehandling som raskt forbedrer hudens kvalitet. Ideell før en stor begivenhet eller ferie. Corneo-wellBeing™-behandling er et luksuriøst ritual i en ekstremt beroligende velvære-atmosfære med regenererende og vitaliserende effekt. Sikrer silkemyk hud, en følelse av vitalitet og helhetlig avslapning. Behandlingen inkluderer:

Body Feeling Massasje:

En massasje som synergistisk pleier huden, gir avslapning og dyp mental ro, og lindrer spenninger. Den støtter regenerering og hjelper til med å gjenvinne balanse. Aktiverer reparasjonsprosesser i huden, forbedrer dens utseende og tilstand. Inkluderer hele kroppen, føttene og hodet. Anbefalt for alle, spesielt utmerket for personer som oppholder seg lenge i én stilling – stående eller sittende.

Vulkansk Korneo Peeling: Med en kremaktig konsistens fjerner peeling døde hudceller og regenererer tørr, flassende hud. Den stimulerer sansene, gir energi og vitalitet, fukter, glatter og gjør huden mer elastisk, samt forbedrer mikrosirkulasjonen i huden.

Intensiv Korneo Kroppmaske: Etter påføring av masken blir huden glatt, elastisk og langvarig fuktet. Den lette konsistensen og de fantastiske sensoriske egenskapene påvirker følelsene positivt, gir en uforglemmelig følelse av glede, friskhet og velvære.

ANBEFALT FOR:

Behandlingen er ideell for hud som trenger regenerering og utjevning. For personer som oppholder seg lenge i én stilling – stående eller sittende. Perfekt som et supplement til ansiktspleiebehandlinger. Også ideell for kvinner etter første trimester av svangerskapet, etter fødsel og i ammeperioden. Utmerket for tørr, irritert hud som trenger intensiv fornyelse. For personer som lever i konstant stress og spenning.

KUN I JUNI

1120 kr  1400 kr – 45/60 minutter

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.