Ekspertråd: Effektive måter å bekjempe cellulitter på

av | feb 1, 2024 | Carboxytherapy, Hudbehandlinger, Mesoterapi, Microneedling, NeoCare, RF Microneedling

Rynkete hud på lår og rumpe er en kilde til komplekser for mange mennesker. Likevel kan man kvitte seg med cellulitter ved å bruke pålitelige metoder. Hvis du vil pleie huden din før sommersesongen, bør du begynne nå! Sjekk ut de beste metodene for å bekjempe cellulitter.

Hva er cellulitt?

Cellulitt er en estetisk feil som oppstår på grunn av feil struktur av underhudsfett. Det manifesterer seg som synlige ujevnheter på hudoverflaten, som over tid kan utvikle små klumper. Det finnes to typer cellulitt: vannbasert og fettbasert. Vannbasert cellulitt er den tidligste formen av denne tilstanden og oppstår som et resultat av væskeansamling i kroppen, selv hos slanke personer. I dette tilfellet er den bølgete strukturen synlig når huden presses sammen. Fettbasert cellulitt derimot oppstår i områder der det er mest fettvev, vanligvis på rumpe, lår og mage. Den er synlig med det blotte øye og kan ha ulike stadier av fremskritt.

Hvordan bli kvitt cellulitter?

Først og fremst er det verdt å understreke at effektiviteten av cellulittbehandlinger kan variere avhengig av individuelle faktorer og kroppens respons. Det er alltid lurt å konsultere en spesialist fra Derma Medica for å velge riktig behandling basert på dine behov og forventninger. Uansett hvilken type cellulitt det gjelder, er det alltid lurt å bruke fysisk aktivitet. Dette vil forbedre sirkulasjonen, brenne fett og forme ulike deler av kroppen ved å styrke musklene. Dette vil også gjøre huden strammere og mer elastisk. Dessverre må du også være tålmodig, fordi resultatene ikke kommer umiddelbart, og i tilfelle av avansert cellulitt kan fysisk aktivitet være utilstrekkelig.

Her er noen av de mest populære behandlingene for å bli kvitt cellulitter:

Mesoterapi

Mesoterapi er en av de mest populære og effektive metodene for å behandle cellulitter. Behandlingen innebærer nøyaktig stikking av huden med tynne nåler og innføring av spesielt utvalgte aktive stoffer kjent som mesoterapeutiske cocktailer. Disse stoffene inneholder en blanding av ingredienser som har som mål å forbedre hudens tilstand, stimulere produksjonen av kollagen og elastin, samt redusere cellulitt. Mesoterapi er også en effektiv behandling mot arr og strekkmerker.

Mesoterapi med mikronåler

Dette er en teknikk som innebærer innføring av aktive stoffer direkte i huden for å forbedre utseendet og redusere cellulitt. Under mesoterapi for cellulitt blir aktive stoffer injisert i små mengder direkte i huden på områdene berørt av cellulitt. Disse har ulike effekter, som å stimulere mikrosirkulasjonen, forbedre elastisiteten i huden, redusere betennelse og bryte ned oppsamlet fettvev, og dermed påvirker de ulike årsakene til cellulitt.

Karboksyterapi

Karboksyterapi er en innovativ behandling som innebærer innføring av karbondioksid under huden. Dette er en virkelig nyhet innen estetisk medisin. Påføring av karbondioksid på berørte områder gir fantastiske resultater i elimineringen av cellulitter og foryngelse av huden. Karbondioksidet bryter ned fettavleiringer og utvider blodkarene kraftig, noe som fører til fettmetabolisme.

Dette er en foryngende behandling som lar huden regenerere mer effektivt. Behandlingen fjerner overflødig fettvev og anbefales derfor for områder som rumpe, lår, mage og midje. Ifølge gjennomførte studier ble hele 97 prosent av personene som hadde strekkmerker helt kvitt dem, og 89 prosent sa farvel til cellulitt for alltid.

NeoCare

NeoCare bruker TECAR-teknologi, også kjent som RF-radiofrekvens. Det dreier seg om høyfrekvente strømmer som varmer opp dermis og subkutant vev uten å overopphete epidermisoverflaten. Temperaturen vi oppnår er ca. 37 grader.

Ved å øke temperaturen i huden øker vi sirkulasjonen og stimulerer dermed cellemetabolismen og fører til bedre oksygenering av cellene. Radiobølgene setter fart på lymfedrenasjen, noe som fører til raskere utskillelse av giftstoffer og reduksjon av frie radikaler. Huden blir mer oksygenrik, får mer næring og får bedre farge.

NeoCare brukes ofte sammen med tradisjonelle vekttapsteknikker, da det kan gi bedre resultater der kosthold og trening alene ikke har gitt de ønskede resultatene. Den kan også gi enda bedre resultater når den kombineres med medisinske behandlinger. Behandlingen er ideell for alle som ønsker å forme figuren, redusere cellulitter, bli kvitt overflødig fett og stramme opp mage, lår eller rumpe. Behandlingen er svært trygg og krever ingen rekonvalesens.

Bare i februar har du muligheten til å prøve denne fantastiske behandlingen med 30% rabatt.

Cellulittbehandlinger – Oppsummering

Å bekjempe cellulitter kan være frustrerende, spesielt når tradisjonelle metoder ikke gir ønskede resultater. Derfor kan det være lurt å velge estetiske medisinske behandlinger som tilbyr effektive løsninger mot appelsinhud. Mesoterapi, NeoCare og Carboxyterapi er avanserte teknikker som gir varige og synlige resultater nesten umiddelbart.

Den endelige valget av cellulittbehandlingsmetode bør diskuteres under konsultasjon med en erfaren spesialist, som vil tilpasse riktig terapi basert på individuelle behov og forventninger. Det er verdt å investere i seg selv for å gjenvinne selvtilliten med jevn og fast hud, som oppnås gjennom effektive cellulittbehandlinger.

Relatert innhold

KORNEOTERAPI RSP

KORNEOTERAPI RSP

I 1964 oppdaget den amerikanske dermatologen Dr. Albert Kligman for første gang den fundamentale...

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.