VIL DU BEVARE EN SUNN HUDHELSE OG REDUSERE SYNLIGE TEGN PÅ ALDRING?

Finn ut mer om våre fantastiske behandlinger som:

✔️ Bevarer ansiktsformen

✔️ Fukter, nærer og gir glød til huden

✔️ Reduserer og motvirker rynker og slapp hud

Leni

Legg igjen kontaktinformasjon, så ringer vi deg for å bestille en time

Jeg heter Leni og er en kosmetisk dermatologisk sykepleier på Derma Medica i Oslo.

Jeg forstår at sunn hudhelse er viktig for deg, og derfor vil jeg tilby deg en unik mulighet til å forbedre hudstrukturen din og bekjempe aldringstegn ved hjelp av den innovative behandlingen med biostimulator

Hva er egentlig biostimulator og hvilke fordeler har behandlingen?

Biostimulatorer er naturlige preparater som brukes for å tilføre nyttige ingredienser til de ulike hudlagene. Ingrediensene har som oppgave å stimulere hudcellene til å produsere kollagen og elastin, noe som resulterer i hudrevitalisering, reduksjon av rynker og gjenoppretting av hudens naturlige fasthet.

Her er nytteverdien av behandling med biostimulatorer:

✨ forbedring av fasthet og hudkvalitet

✨ behandlingen er rask å gjennomføre, uten nedetid

✨ reduksjon av linjer, rynker, arr og strekkmerker

✨ dyp fuktighet og stimulering av hudcellene

✨ behandlingen gir svært få bivirkninger

Hvorfor velge meg?

Takket være min erfaring og kunnskap er jeg i stand til å raskt vurdere og tilpasse de beste behandlingsmetodene for hver pasient. Med meg er du trygg, og jeg vil svare på alle spørsmålene dine, gi deg all informasjon om behandlingen samt kontraindikasjoner.

Jeg spesialiserer meg på tilstander som akne, pigmentering og hudaldring, og utvikler også skreddersydde hjemmepleieprogrammer for å gi deg de beste resultatene. Mine tjenester er av høyeste kvalitet og tilpasset dine individuelle behov.

Din tilfredshet er min prioritet. Derfor oppfordrer jeg deg til å benytte deg av en gratis konsultasjon før biostimulatorbehandling. Under konsultasjonen vil vi diskutere dine mål, jeg vil svare på spørsmål og foreslå en personlig behandlingsplan.

Ikke vent! Bestill din gratis konsultasjon nå og start reisen mot en sunnere hudhelse. Klikk nedenfor for å avtale en time.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.