Hudanalyse med Cosmodiag

Hvordan står det egentlig til med huden din?

Vi på Derma Medica kan hjelpe deg finne svaret med vår Cosmodiag hudanalyse! Stikk innom oss så kan vi ta en helsesjekk på din hud, og hva du kan gjøre for å forbedre den ut fra resultatene.

Med Cosmodiag hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både overflaten på huden og nedover i hudlagene.

En hudanalyse med Cosmodiag forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker under hudoverflaten, blodkar og solskader som ennå ikke har kommet til overflaten. Når vi tar en ny analyse – etter at du har vært til behandling over tid – ser vi effekten av behandlingene.

Eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av er:

  • Pigmentflekker i 2 dybder
  • Blodkar og generell rødhet
  • Rynker og linjer
  • Solskader
  • Akne og porer
bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Hva analyseres

Flekker

Flekker er en generell betegnelse, og kan være brune eller røde lesjoner, inklusive fregner, solskader, aknearr og hyper-pigmentering, synlige som kontraster til den normale hudtonen på hudoverflaten. De kan variere i både størrelse og form, og er normal synlige for det blotte øyet.

Rynker

Det fleste har på godt og vondt et forhold til rynker. Rynker skyldes ofte reduksjon i hudens elastisitet og øker særlig som resultat av sol-eksponering. Rynker fotograferes med standard lys, Mørkegrønne områder representerer dypere rynker og lysegrønne finere linjer.

Tekstur og glatthet

Tekstur er hudens fuktighetsbalanse, konsistens, jevnhet og glatthet i hudoverflaten. Tekstur måles ved jevnhet i hudfarge og glatthet, ved å analysere graderinger i farge mot områdene rundt, og på ulike ujevnheter og groper i overflaten. Gule områder er forhøyninger mens blå er forsenkninger.

Porer

Porer varierer i størrelse. Porene skaper skygge, og ser derfor mørkere ut enn omkringliggende hudtone, og identifiseres ved deres mørkere farge og runde form. Cosmodiag hudanalysen skiller porer fra flekker ut fra størrelsen på de mørkere områdene.

UV flekker

UV flekker oppstår når melanin samler seg opp under hudoverflaten, ofte som et resultat av solskader. Siden UV flekker ikke trenger være synlig i normalt lys, fotograferes disse med UV lys. Melaninet under hudoverflaten absorberer UV lyset som gjør Cosmodiag kan merke områdene.

Brune flekker

Brune flekker kan ligge dypere i huden, slik som hyperpigmentering, fregner, solflekker (Lentigines) og Melasma. Brune flekker oppstår som følge av melanin overskudd i huden.

Røde områder

Røde områder kan representere en rekke tilstander, som akne, inflammasjon, rosacea og sprengte blodkar. Akne og inflammasjoner kan variere i størrelse, men er ofte runde i formen, mens sprengte blodkar er tynne nettverk av tråder.

Priser

 

Hudanalyse 50 min 1300.-
Hudanalyse + ansiktsbehandling 60 min 1800.-
Hudanalyse + hydrogenbehandling 75 min 2300.-

Blogg

Hva kundene sier om Dermamedica

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Rådmann Halmrasts vei 10, under etg, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.