Hudanalyse med Cosmodiag

Hvordan står det egentlig til med huden din?

Vi på Derma Medica kan hjelpe deg finne svaret med vår Cosmodiag hudanalyse! Stikk innom oss så kan vi ta en helsesjekk på din hud, og hva du kan gjøre for å forbedre den ut fra resultatene.

Med Cosmodiag hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både overflaten på huden og nedover i hudlagene.

En hudanalyse med Cosmodiag forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker under hudoverflaten, blodkar og solskader som ennå ikke har kommet til overflaten. Når vi tar en ny analyse – etter at du har vært til behandling over tid – ser vi effekten av behandlingene.

Eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av er:

  • Pigmentflekker i 2 dybder
  • Blodkar og generell rødhet
  • Rynker og linjer
  • Solskader
  • Akne og porer
bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Hva analyseres

Flekker

Flekker er en generell betegnelse, og kan være brune eller røde lesjoner, inklusive fregner, solskader, aknearr og hyper-pigmentering, synlige som kontraster til den normale hudtonen på hudoverflaten. De kan variere i både størrelse og form, og er normal synlige for det blotte øyet.

Rynker

Det fleste har på godt og vondt et forhold til rynker. Rynker skyldes ofte reduksjon i hudens elastisitet og øker særlig som resultat av sol-eksponering. Rynker fotograferes med standard lys, Mørkegrønne områder representerer dypere rynker og lysegrønne finere linjer.

Tekstur og glatthet

Tekstur er hudens fuktighetsbalanse, konsistens, jevnhet og glatthet i hudoverflaten. Tekstur måles ved jevnhet i hudfarge og glatthet, ved å analysere graderinger i farge mot områdene rundt, og på ulike ujevnheter og groper i overflaten. Gule områder er forhøyninger mens blå er forsenkninger.

Porer

Porer varierer i størrelse. Porene skaper skygge, og ser derfor mørkere ut enn omkringliggende hudtone, og identifiseres ved deres mørkere farge og runde form. Cosmodiag hudanalysen skiller porer fra flekker ut fra størrelsen på de mørkere områdene.

UV flekker

UV flekker oppstår når melanin samler seg opp under hudoverflaten, ofte som et resultat av solskader. Siden UV flekker ikke trenger være synlig i normalt lys, fotograferes disse med UV lys. Melaninet under hudoverflaten absorberer UV lyset som gjør Cosmodiag kan merke områdene.

Brune flekker

Brune flekker kan ligge dypere i huden, slik som hyperpigmentering, fregner, solflekker (Lentigines) og Melasma. Brune flekker oppstår som følge av melanin overskudd i huden.

Røde områder

Røde områder kan representere en rekke tilstander, som akne, inflammasjon, rosacea og sprengte blodkar. Akne og inflammasjoner kan variere i størrelse, men er ofte runde i formen, mens sprengte blodkar er tynne nettverk av tråder.

Priser

 

Hudanalyse 50 min 1300.-
Hudanalyse + ansiktsbehandling 60 min 1800.-
Hudanalyse + hydrogenbehandling 75 min 2300.-

Blogg

Vakker i vinter

Vakker i vinter

I denne artikkelen vil vi gi dere oversikt over utvalgte hudbehandlinger. Som vi alle vet mister huden over tid sin...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.