Iconic

Biologisk remodellering
hud

Premium-serien er avansert anti-aging hudpleie rettet mot alle identifiserte tegn på hudens aldring, som krever intensiv stimulering og foryngelse.

Klokkegener

I 2017 ble Jeffrey Hall, Michael Rosbash og Michael Young tildelt Nobelprisen i medisin og fysiologi for oppdagelsen av “klokkegener”.

Nyere vitenskapelig forskning bekrefter at det finnes molekylære mekanismer som styrer celleaktiviteten avhengig av tidspunktet på døgnet. Hver eneste celle i kroppen vår, også i huden, har biologiske klokkegener – klokkegener – som påvirker dens funksjon: annerledes om dagen, annerledes om natten.

Hudens døgnrytme

Huden, kroppens største organ, er også underlagt en døgnrytme. Når vi kjenner denne rytmen, kan vi identifisere hudens behov, og med riktig pleie kan vi tilføre de aktive ingrediensene som huden trenger mest for øyeblikket.

Avhengig av tid på døgnet har huden ulike funksjoner:

DAG

I løpet av dagen er huden hovedsakelig innrettet mot beskyttende funksjoner mot skadelige ytre faktorer som påvirker hudens aldring.

NATT

Om natten fokuserer hudens funksjon på reparasjons- og regenereringsprosesser. Mekanismer som fører til eliminering av skader som er oppstått i løpet av dagen, aktiveres. Cellefornyelsen er da på sitt høyeste nivå.

Produkter i ICONIC-serien

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.