INNARI HTP – Patentert teknologi på radiobølger

av | feb 3, 2023 | Innari

Trådløft har vært en populær behandling i årevis, men den tradisjonelle behandlingen hvor man fører fysiske tråder under huden kan føre til uheldige bivirkninger som arrdannelse, vevsreaksjoner og et skjevt resultat. I flere tilfeller får heller ikke pasienten ønsket effekt da trådene ikke tilstrekkelig strammer opp den slappe huden. INNARI bruker radiobølger som gir en dyp stimulering av dermis, subkutant vev og facia SMAS, uten de uønskede bivirkningene. Behandlingen er mer effektiv enn HIFU, den er trygg å gjennomføre, og med det innebygde nedkjølingssystemet trenger ikke pasienten lokal anestesi under ebhandling. Patentert HTP (Hyperthermia Treatment Planning)-teknologi øker vevets egen evne til rekonstruksjon.

HVA ER HTP?

Maskinen bruker en kombinasjon av flere teknologier, blant annet bipolar radiobølge, monopol radiobølge og et spesielt kjølesystem som beskytter mot epidermale forbrenninger. Under prosedyren fører radiobølgens virkning til oppvarming av dermis og det subkutane vevet og fascia SMAS, mye likt den kjente teknologien HIFU, bortsett fra at prosedyren er mye raskere og enklere, og med følelsen av kun varme. Virkningen av HTP-teknologi stimulerer regenerering av kollagenfibre og omformer strukturen i tre hudlag. Kollagenfibrene blir kortere, fornyes og får bedre elastisitet. Huden blir strammere og får en økt fasthet. Rynker og slapp hud blir betydelig redusert. Under påvirkning av varmen som genereres, krymper kollagenfibrene, blodkarene ekspanderer, slik at vevet oksygeneres og gjøres klart til ombygging.

INNARI:

-reduserer rynker og minsker den såkalte nasolabiale folden og marionettelinjene
-strammer statiske linjer og rynker i panne, mellom øyenbrynene, rundt øynene, og på overleppen
-løfter områder med slapp hud som hake, kinn og hals, og gjenoppretter den naturlig ansiktsformen
-former huden på armer, mage, lår og rumpe

Radiobølgene påvirker huden på en dybde ned til 4 mm og kan brukes av personer i alle aldre for indikasjonene over.

Hudens tre lag på 4 mm, 2,5 mm og 1,5 mm behandles, noe som fører til økt fasthet og oppstramming i alle lagene. Effekten av INNARI varer i opp til 3 år, og anbefales som en kur på 3 behandlinger, for deretter å pause behandlingsforløpet i to år.

Relatert innhold

Relatert innhold

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.