co2 laser behandling

Innari HTP

ikke-invasivt ansiktsløft

INNARI® er den første enheten i verden som bruker HTP-teknologi, en tryggere og mer effektiv teknologi enn HIFU.

Vi kan penetrere ikke-invasivt opp til en dybde på 4 mm uten behov for å utføre mikropunkteringer eller klassiske punkteringer.

Det gir samme effekt som ved PDO-tråder, med en UMIDDELBAR effekt som varer opptil 3 år etter en rekke behandlinger.

Hvordan fungerer Innari HTP?

HTP-teknologi stimulerer regenereringen av kollagenfibre og omformer strukturen deres i tre steg. Kollagenfibrene blir kortere, fornyes og får bedre elastisitet, noe som fremmer deres rekonstruksjon. Huden blir strammere og fastere. Rynker og slapphet i huden reduseres betydelig.

Under påvirkning av varmen som genereres, trekker kollagenfibre seg sammen, blodårene utvider seg, vevet oksygeneres og gjenoppretter sin funksjon. Spesielt utvalgte proprietære behandlingsbevegelser garanterer en umiddelbar effekt.

Indikasjoner

N

De første tegnene på aldring

N

Hud som har mistet sin fasthet

N

Slapp hud

N

Tap av hudtetthet

N

Forstørrede porer

N

Overflødig kroppsfett, cellulitter

Kontraindikasjoner

M

Graviditet og amming

M

Neoplasmer og svulster

M

Røntgenbilder 1 uke før operasjon

M

Åpne sår eller hudlesjoner

M

Blodkoagulasjonsforstyrrelser

M

Antikoagulerende terapi

M

Metallimplantater, fyllstoffer, botox, hyalunsyre, tråder

Framgangsmåte

V

Først avgrenses behandlingsområdet, og hudterapeuten bestemmer sammen med kunden hvilke områder som skal behandles og i hvilken dybde, avhengig av ønsket effekt.

V

Før behandlingen starter, renser hudterapeuten det valgte området grundig og påfører deretter en spesiell behandlingsgel som leder ultralyd, og et spesielt hode påføres (punkt for punkt når en bølge med spesifikke parametere vevet på en bestemt dybde).

V

Apparatet genererer enkelte energipulser som gir en lett sviende og varmende følelse. Dette skaper kontrollerte mikroskader, som under påvirkning av sterk ultralyd fører til gjenoppbygging av kollagenfibre.

V

På grunn av den nøyaktig innstilte penetrasjonsdybden forblir hudens overflatelag uberørt, slik at behandlingen ikke utelukker oss fra hverdagen.

Er denne behandlingen for alle?

Innari HTP er ideell for alle som ønsker å forbedre hudens utseende på en minst mulig invasiv måte. Behandlingen anbefales for personer som har mistet spenst og slapphet i huden, som ser skjemmende ut etter vekttap eller som har rynker.

Den kan også brukes til å korrigere en slapp ansiktsoval. I tillegg er Innari også en effektiv metode for å fjerne dobbelthaker samt mørke ringer og hevelser under øynene. Behandlingen gir svært gode resultater, som kan ses umiddelbart etterpå. Den bidrar til å redusere rynker og forbedrer hudens elastisitet.

Behandlingen gir også svært gode resultater når det gjelder å forme og slanke kroppen, fjerne cellulitter og bryte opp fettvev.

Effekter

Et av de første tegnene på at behandlingen er effektiv, er løfteeffekten som kan ses umiddelbart, og ansiktsovalen forbedres ved at huden får bedre spenst og elastisitet.

Dobbelthaken og de hengende kinnene reduseres også, noe som resulterer i at kinnbena får et bedre utseende. Ansiktet forynges synlig ved at ansiktsrynker, rynker rundt øynene og hengende øyenbryn glattes ut og blir mindre synlige.

Positive resultater observeres også hos pasienter som daglig sliter med rynker i pannen og rynker rundt munnen som følge av røyking.

Huden i seg selv virker mer behagelig å ta på, glattere, strammere og løftet, ettersom Innari-prosedyren forbedrer tettheten av kollagenfibrene.

Hele prosedyren kan også utføres på hals og spalting.

Effekten viser seg allerede etter 1-2 dager, men det tar i gjennomsnitt 3-6 måneder før man ser det endelige resultatet.

PRISLISTE

Liten område
(45 min)

2 000 kr

Hele ansiktet
(70 min)

6 000 kr

Stort område
(50 min)

3 500 kr

Diamond Shape
(kinn, hake, hals) 90 min

6 500 kr

Kinn + hake
(60 min)

5 500 kr

Ansikt + hake
(85 min)

7 000 kr

Hals + hake
( 60 min)

5 500 kr

Ansikt + hake + hals
(120 min)

8 000 kr

Liten område:

Sinnarynke (rynker mellom øyenbryn), Nese lift – Bunny linjes, Brynsløft, Hake, Nasolabial fold, Leppeløft (røyke linjer), Nedre delen av øyelokk (poser under øynene), Marionette linjer (rund munnen), Kråketær (smile linjer rund øynene), Panne (horisontale linjer)

Stort område:

Kinnløft, Hals (dekolte), Bryst

Blogg

Hva kundene sier om Dermamedica

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Rådmann Halmrasts vei 10, under etg, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.