Kjemisk Peel

Om Behandlingen

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning (vanligvis en fruktsyre eller en annen syre) påføres huden Så får peelingen trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Peelingen gir en eksfoliering av huden, hvor de øverste hudlagene flasser av og ny hud kommer til syne. En peelingbehandling kan fjerne gamle og skadede hudceller,  redusere pigmenter, porer, fine linjer og rynker i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Dypere peelinger gir økt produksjon av kollagen og elastin som påvirker hudens elastisitet og spenst. De dypeste peelingene gir også oppstramming.

kjemisk peel oslo
kjemisk peel oslo 2
kjemisk peel oslo 3

Indikasjoner

 • Aldrende hud
 • Uren hud
 • Ujevn hudfarge
 • Rødme
 • Fine linjer og rynker
 • Solskader
 • Hyperpigmentering
 • Tap av elastisitet og volum
 • Akne/postakne pigmentering og arr
 • Inflammasjon
 • Ujevn hudstruktur eller hudtone og slapp hud

Effekter

 • Reduksjon av rynker
 • Reduksjon av arr og furer i ansiktet
 • Forbedring og justering av hudtonen
 • Fjerning av misfarging
 • Forbedring av utseendet til solskadet hud
 • Akne reduksjon

Kontraindikasjoner

 • Hudallergier
 • Aktiv herpes
 • Autoimmune sykdommer
 • Irritert hud
 • Graviditet og amming

Faq

Hva er kjemisk peeling?

En kjemisk peel går ut på å fjerne gamle hudceller, og stimulere huden til å utvikle nye. De største fordelene ved å benytte kjemisk peeling for å fjerne gamle hudcelle og stimulere utvikling av nye.

Hvilke typer kjemisk peeling finnes?

Det finnes et hav av ulike mikser av kjemiske peelinger. Det finnes blant annet salisylsyre (BHA), pyrodruesyre, mandelsyre, kojic syre, askorbin syre (vitamin c), melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA), trikloreddiksyre (vitamin A) og fenolsyre. Vi velger hvilke syrer som er best for huden din når du kommer på behandling. Vi gjør også kombinasjonsbehandlinger med kjemiske peelinger, som feks microneedling og mesoterapi for en optimal behandling for best hudfornyelse.

Hva er risikoen og potensielle komplikasjoner ved en kjemisk peeling?

Kjemisk peeling fjerner hud. Hvor dypt man går avgjør hvor store forandringer man kan forvente seg, og med dybde følger også ekstra risiko. Ved en overflatepeeling er det veldig lite som kan gå galt. Ved en dypere peeling er det viktig å vurdere risikofaktorer ut i fra hver enkelt hudtype og farge. Ved valg av en peeling med feil indikasjon eller styrke, kan det forårsake skader på huden som f.eks. brannskader, hyperpigmenteringer og arrdannelser.

Hvordan minske risikoen ved en kjemisk peeling?

Kjemisk peeling vil alltid kreve en vurdering av hva slags resultater man ønsker mot potensiell risiko, plager og kostnader man kan akseptere. Å velge en svakere peeling er derfor den mest åpenbare måten å minske risikoen. Ved en sterk kjemisk peel anbefaler vi at kundene er forbehandlet først. Dette vil si at kunden har gått på et hjemmeprogram over tid med aktive ingredienser for å gjøre huden vandt til ulike syrer. Kunden bør avslutte hjemmerutinen 5 dager før en sterk kjemisk peel, slik at huden ikke blir overbehandlet.

Priser

Dr Dennis Gross

Quick Peel
30 min 1300.-
Kjemisk Peel + maske
45 min 1800.-
Kjemisk Peel + Dermapen
75 min 4000.-

Environ TCA peeling mot Acne/ Pigment

Environ TCA peeling
60 min 2400.-
Environ TCA peeling + maske
70 min 2700.-
Environ TCA peeling + Dermapen
75 min 4700.-

Exuviance TCA Peel

Exuviance TCA Peel
60 min 1700.-
Exuviance TCA Peel + maske
70 min 2000.-
Exuviance TCA Peel + Dermapen
75 min 4000.-

MeLine Kjemisk Peel

MeLine Kjemisk Peel
60 min 2000.-
MeLine Kjemisk Peel + maske
70 min 2300.-
MeLine Kjemisk Peel + Dermapen
75 min 4300.-

PQ AGE Evolution

PQ AGE Evolution
60 min 2200.-
PQ AGE Evolution + maske
70 min 2500.-
PQ AGE Evolution + Dermapen
75 min 4500.-

PRX -T33 – TCA peeling uten flassing

PRX -T33
60 min 2200.-
PRX -T33 + maske
70 min 2500.-
PRX -T33 + Dermapen
75 min 4500.-

Venome TCA Peel

Venome TCA Peel
60 min 1800.-
Venome TCA Peel + maske
70 min 2100.-
Venome TCA Peel + Dermapen
75 min 4100.-

Blogg

Vakker i vinter

Vakker i vinter

I denne artikkelen vil vi gi dere oversikt over utvalgte hudbehandlinger. Som vi alle vet mister huden over tid sin...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.