co2 laser behandling

Kobido Massasje

Behandlingen har en foryngende, modellerende og energigivende effekt. Den gjør at du kan bevare din naturlige ungdommelighet, gjenopprette gløden i hudfargen og gjøre huden jevn og fast.

Kun i juni, spesialpris for første Kobido-behandling 890 kr!

Kobido er en tradisjonell japansk ansiktsmassasje som kombinerer eldgamle teknikker med moderne forståelse av hud og ansiktsstruktur. Navnet “Kobido” betyr “den gamle veien til skjønnhet”, og behandlingen er kjent for sin evne til å revitalisere huden, forbedre ansiktets utseende og gi en følelse av velvære. Behandlingen utføres med raske, rytmiske bevegelser som stimulerer blod- og lymfesirkulasjon, noe som kan gi en synlig glød og foryngelse av huden.

Fordeler med Kobido

1. Forbedret hudstruktur: Kobido hjelper med å stramme opp huden, redusere fine linjer og rynker.

2. Økt blodsirkulasjon: Massasje øker blodsirkulasjonen, noe som gir huden en friskere farge og glød.

3. Lymfedrenasje: Behandlingen stimulerer lymfesystemet, noe som kan redusere hevelser og mørke ringer under øynene.

4. Stressreduksjon: Den avslappende effekten av Kobido kan redusere stressnivåer og fremme en følelse av ro og velvære.

5. Naturlig ansiktsløftning: Ved å stimulere ansiktsmusklene kan Kobido bidra til å gi et naturlig løft og et mer ungdommelig utseende.

Kontraindikasjoner

Selv om Kobido-massasje er et naturlig alternativ til estetisk medisin og invasive behandlinger som Botox, finnes det noen kontraindikasjoner for Kobido som ikke kan ignoreres. Kobido-massasje utføres ikke på personer som har:

 • betennelser på huden (dette kan føre til spredning av infeksjon på huden),
 • sår eller skrubbsår (hudforstyrrelser),
 • ubehandlet høyt blodtrykk,
 • høy temperatur.

I tillegg bør personer som har fått visse kosmetiske behandlinger overholde et tidsintervall før de velger en Kobido-massasje. Følgende intervaller sikrer sikkerheten til massasjen:

 • botox – 2 uker,
 • hyaluronsyre – 2 måneder,
 • løftetråder – 6 måneder.

Ved å kombinere tradisjonell kunnskap med en moderne tilnærming til hudpleie og psykologisk velvære, er Kobido-massasje et utmerket valg for de som ikke bare ønsker å forbedre sitt ytre utseende, men også å ta vare på sin helse og indre balanse.

Effekter

Ansiktets utseende forbedres dramatisk med Kobido-massasje. I kosmetologien kalles det ofte for en ikke-invasiv ansiktsløftning. En profesjonell Kobido-massasje har mange effekter:

 • et løft av ansiktsovalen ved å stimulere ansiktsmusklene,
 • langsommere aldring av huden og til og med hudforyngelse,
 • reduksjon av mimiske rynker,
 • en naturlig løfteeffekt uten skalpell og oppstramming av huden,
 • reduserer hevelser,
 • gir en naturlig glød til huden,
 • renser huden for giftstoffer, urenheter og døde hudceller,
 • raskere hudregenerering ved å stimulere cellemetabolismen,
 • regenerering og avslapping av musklene,
 • eliminering av stress.

Kobido er imidlertid ikke bare en behandling for huden. Det er en holistisk tilnærming til velvære som kan ha mange helsemessige fordeler. I tillegg til en ikke-kirurgisk ansiktsløftning, kan vi også peke på de helsemessige fordelene ved Kobido-massasje:

 • Balanserer den energetiske balansen i hele kroppen.
 • Gir fullstendig avslapning og velvære.
 • Reduserer effekten av tanngnissing (bruxisme).
 • Lindrer hodepine.
 • Forebygging av stivhet i ansiktsmusklene.

Prisliste

1 behandling 1600 kr – Kun i juni, spesialpris for første Kobido-behandling 890 kr!

Pakke med 5 behandlinger 7000 kr i stedet for 8000 kr

I tillegg en ampulle med et serum tilpasset din hudens behov +300 kr

Kobido-massasjen varer i ca. 50 minutter, men vi legger til 10 minutter for konsultasjonen.

Kobido Massasje

$

Fordeler med Kobido

$

Kontraindikasjoner

$

Effekter

$

Prisliste

$

Ofte stilte spørsmål

Utforsk fordelene ved holistisk velvære og helse med Kobido-massasje! Opplev indre balanse, avslapning og lindring av spenninger. Gi deg selv et øyeblikk av velvære og styrk din kropp og sjel med vår Kobido-behandling. Bestill din unike opplevelse hos Derma Medica i dag!

FAQ

Hvorfor Velge Kobido?

Kobido-massasjeteknikker påvirker ikke bare huden, men også musklene, underhudsvevet og bindevevet, noe som resulterer i en unik treningsøkt og terapi for ansikt, nakke og dekolleté. Regelmessige behandlinger gir varige resultater på en naturlig og behagelig måte uten restitusjonstid.

Japansk Kobido-massasje har som mål ikke bare å forme ansiktskonturene, redusere dobbelthake, glatte ut rynker og nasolabiale folder, lindre muskelstivhet og hjelpe til med behandling av bruksisme, men også å fungere som et helhetlig helse- og skjønnhetsritual for hele kroppen. Det opprinnelige formålet med Kobido er at hele kroppen og sinnet skal dra nytte av ansiktsmassasjen.

Hva Gir Kobido Oss?
 • Forbedret blodsirkulasjon: Øker oksygenering, næringstilførsel og metabolisme i vevet.
 • Reduksjon av rynker: Ved å løsne musklene som forårsaker rynker.
 • Forbedret muskeltonus: Stimulerer og strammer opp slappe og hengende muskler.
 • Lymfedrenasje: Fjerner oppsamlet lymfevæske.
 • Glattere hudoverflate: Forbedrer hudens tekstur.
 • Terapeutisk og avslappende: Kombinasjonen av berøring og aromaterapi gir en dyp avslapning.
 • Reduksjon av spenninger: Løsner opp muskelspenninger.
Hvordan Oppnå Best Mulige Resultater?

En enkelt behandling kan betraktes som en avslappende “bankettbehandling”. Regelmessige behandlinger gir varige resultater som kan vare i flere måneder, avhengig av utgangspunktet til vevet, livsstilen din og antall behandlinger du har hatt. Den anbefalte serien med Kobido-ritualer er 10 behandlinger, 2 ganger i uken eller 1 gang i uken. Etter en full serie med terapeutiske behandlinger, utfører vi vedlikeholdsbehandlinger en gang i måneden eller oftere hvis du blir avhengig av dem. Hyppighet er en nøkkelfaktor for resultatene av behandlingen. La oss sammenligne Kobido med trening: Hvis du trener en gang i måneden, vil du ikke oppnå ønskede resultater. Regelmessighet er grunnlaget for suksess i den japanske skjønnhetsfilosofien.

Vi legger stor vekt på å maksimere fordelene av behandlingene våre, derfor har vi valgt spesialiserte vitaminoljer, dedikerte serum og hele den unike, mystiske innrammingen av Kobido-ritualet for å forsterke den positive opplevelsen.

Er massasjen smertefull?

Nei. Til tross for de dynamiske og intense teknikkene er dette ikke en smertefull massasje. For svært anspente vev kan avslapningsfasen være mindre behagelig, men det bør ikke betraktes som smerte.

Er tannregulering en kontraindikasjon for Kobido?

Nei, men intensiteten og trykket på vevet i området rundt tannreguleringen må reduseres.

Er det noen aldersbegrensninger?

På grunn av den helt naturlige effekten er det ingen aldersbegrensninger. Intensiteten av behandlingen tilpasses vevets tilstand og kundens opplevelse. Kobido er et flott alternativ til behandlinger som bruker høyteknologisk utstyr, som har langt flere kontraindikasjoner og begrensninger.

Jeg har ikke rynker. Er dette en god metode for å forsinke aldringsprosessen?

Ja, spesielt fra 25 års alder når cellealdringsprosessen begynner. Kobido-ritualet har en beroligende effekt på både utseende og sinn, og er en flott pause i løpet av en travel dag.

Hvordan forberede seg til behandlingen?

Før behandlingen bør du unngå å drikke for mye vann eller drikker som stimulerer nyrefunksjonen, da dreneringsteknikkene og massasjen stimulerer nyrene og metabolismen. Hvis mulig, kan du komme uten sminke, og menn bør være nybarberte.

Er Kobido egnet før en viktig anledning som en "bankettbehandling"?

Ja. Resultatene er synlige umiddelbart etter behandlingen: huden er strammere, mer gjennomblød og klar for påføring av anledningens sminke. Massasjen kan også utføres dagen før en viktig begivenhet, helst om kvelden.

Er menstruasjon en kontraindikasjon?

Nei, hvis du føler deg bra og ønsker litt avspenning og lindring av PMS (premenstruelt syndrom), kan du gjerne motta behandlingen.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.