KOBIDO massasje som en dyrebar skatt!

av | mai 31, 2024 | Hudbehandlinger

KOBIDO er en tradisjonell japansk ansiktsmasseteknikk som har som mål å forbedre hudens helse og skjønnhet, samt redusere muskelspenninger. Den nå svært populære KOBIDO-massasjen er faktisk en gammel seremoni med røtter i eldgamle japanske behandlingsteknikker. Dette er den mest avanserte formen for ansiktsmassasje, brukt som en naturlig metode for å forbedre hudens helse og muskelavslapning.

Fordelene med KOBIDO-massasje er allsidige og inkluderer:

  • Forbedret hudens elastisitet og fasthet.
  • Reduksjon av hevelse og ansiktsødem.
  • Reduksjon av muskelspenninger.
  • Lindring av hodepine og migrene.
  • Fremme av avslapning og velvære.

Teknikken i denne massasjen er kompleks og intens. Den handler først og fremst om å løse opp alle muskelspenninger. Det er viktig å merke at KOBIDO-massasje ikke skal være smertefull, selv om intensiteten kan være ubehagelig. Terapeuten utfører delikate bevegelser og trykker på spesifikke punkter på en spesiell måte for å balansere energien og stimulere kroppens naturlige regenereringsprosesser. KOBIDO-massasje kalles også ofte “ansiktsløft uten skalpell”, fordi den er utformet for å stimulere ansiktsmusklene, optimalisere spenningen deres og forbedre elastisiteten i huden over dem, samt definisjonen i ansiktstrekkene. Behandlingen reduserer mimiske rynker og forebygger dannelse av nye. Teknikken øker også blodsirkulasjonen, noe som forbedrer hudens oksygentilførsel og næringstilførsel.

Dette fører til en forbedring av hudfarge, reduksjon av tretthetstegn, økt produksjon av kollagen og elastin. KOBIDO hjelper også med å lindre vanlige hodepine og migrene. Det er også en utmerket avslapningsmetode som bidrar til å redusere spenninger og stress, noe som har en gunstig effekt på kroppens generelle tilstand.

Hvordan ser KOBIDO-massasjen ut? KOBIDO-massasjen er en svært unik og kompleks prosess. Den nøyaktige gjennomføringen av økten kan variere avhengig av terapeuten og pasientens preferanser. Hver person har individuelle behov og ønsker å oppnå forskjellige resultater. Derfor er hver massasje, selv om den er lik, unik.

En KOBIDO-massasjeøkt starter med en kort konsultasjon der terapeuten diskuterer pasientens forventninger og eventuelle hud- og helseproblemer. Terapeuten kan spørre om allergier eller andre faktorer som kan påvirke massasjonsprosessen. Deretter forberedes pasienten til behandlingen. Dette inkluderer sminkefjerning og noen ganger en skånsom peeling hvis ansiktshuden krever det.

Under KOBIDO-massasjen brukes ulike teknikker, inkludert strykninger, dyp knaing, trykk og intensiv bankning. Massasjen fokuserer på å stimulere musklene i ansiktet, halsen, brystet og akupunkturpunkter. Naturlige oljer eller kremer påføres ansiktet under massasjen for å lette utførelsen og gi huden verdifulle næringsstoffer, fuktighet og spenst. KOBIDO har også en fantastisk effekt på lymfesystemet, noe som bidrar til å redusere hevelse og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Økten avsluttes med delikate bevegelser, og pasienten får tid alene i rommet for avslapning. Varigheten av selve KOBIDO-massasjen er 60 minutter. For å øke intensiteten og oppnå langvarige resultater, anbefales det å drikke mye vann for å støtte kroppens rensingsprosess.

Det er verdt å merke seg at KOBIDO-massasje utføres av spesielt opplærte terapeuter. Det anbefales å gjennomføre behandlingen i en serie, med to ganger i uken i den første måneden, en gang i uken i påfølgende måneder, og deretter minst en gang i måneden for å opprettholde effekten.

KOBIDO-massasje kan også utføres etter medisinske estetiske inngrep, men det er viktig å følge bestemte tidsrammer: noen dager før og etter nåle-mesoterapi, to uker etter botulinumtoksinbehandling, omtrent 3-4 uker etter hyaluronsyrebehandlinger, og omtrent seks måneder etter trådløftbehandlinger.

KOBIDO er en av de mest naturlige måtene å opprettholde ansiktets tilstand og utseende over tid. Det er derfor verdt å dra nytte av dens fordeler.

Relatert innhold

KORNEOTERAPI RSP

KORNEOTERAPI RSP

I 1964 oppdaget den amerikanske dermatologen Dr. Albert Kligman for første gang den fundamentale...

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.