Måter å stramme opp øyet-området

av | jan 30, 2023 | Carboxytherapy, Fillers, Mesoterapi, PB Serum

6 typer behandlinger og pleie rund øynene

Det er viktig med å bruke gode produkter rundt øynene. Edyta, kosmetisk sykepleier fra Derma Medica, anbefaler å bruke kremer som er spesielt tilegnet for øyepleie. Sterke kosmetiske produkter kan forårsake irritasjon og allergi på den delikate huden rundt øynene. Huden bør ikke gnis, strekkes eller klappes hardt, da dette kan bidra til at den viser raskere aldringstegn.

Estetisk medisin tilbyr flere ulike behandlinger mot rynker under øynene: Mesoterapi / mesotherapy , karboksyterapi / carboxytherapy, Fillers med hyluaronsyre, botulinumtoksin eller CO2-fraksjonell laser, Pb serum medical

1. Mesoterapi mot rynker

Nål-mesoterapi er en prosedyre som innebærer å injisere aktive ingredienser i dype lag av huden. Denne metoden er populær på grunn av gode resultater. Mesoterapi er en effektiv metode for å jevne ut fine rynker og slapp hud.

Under mesoterapi brukes blandinger av mange revitaliserende og regenererende stoffer (som hyaluronsyre, organisk silica og multivitaminkomplekser som stimulerer cellemetabolismen, øker kollagen og elastinproduksjon), som har en veldig positiv effekt på å forbedre hudtilstanden. Legen / kosmetisk sykepleier velger preparatet som passer kundes behov, velger et sett med aktive stoffer (vanligvis 3-4 ingredienser), og skaper en spesiell cocktail av dem.

Ved nål-mesoterapi anbefales kur på tre behandlinger som fordeles på annenhver uke. Etter kuren vil huden se mye bedre ut, – fine rynker forsvinner helt, huden blir glattere og jevnere. Du kan også se en forbedring i hudfargen og i spensten på huden.

Edyta forteller at nå er det slutt på bruk av Filler under øynene i mange land, noe bør Norge også ta stilling til.

2. Karboksyterapi rundt øynene

Karbokseterapi er en behandling som gir en fantastisk resultater. Behandlingen hjelper mot rynker og mørke ringer under øynene. Karbokseterapi anbefales ved statiske rynker, poser og skygger under øynene.

Derma Medica har implementert karoboksyterapi behandlingen i Norge og fremmer den innovative hudpleien.

Karboksyterapi aktiverer flere mekanismer rundt øyekonturen og forbedrer hudens utseende. Den utvider blodkarene og stimulerer kollagenproduksjonen som fører til aktiv fornyelse av hudceller. Prosessen starter allerede etter den første behandlingen og varer i mange uker etter avsluttet behandlingsserie (det anbefales å utføre en serie på 5-6 behandlinger, en gang i måneden).

3. Hyaluronsyreinjeksjon / fillers

Hyaluronsyre (hyaluronan, natriumhyaluronat, HA) er et naturlig polysakkarid som produseres av menneskekroppen. Den forekommer i den ekstracellulære matrisen av bindevev. Hyaluronsyre har en negativ elektromagnetisk ladning og binder mengder vann. Tallrike HA-kjeder flettes sammen og krysser hverandre, og skaper løsninger med høy elastisitet og viskositet, og gir dermed huden samhold og elastisitet.

I følge Edyta Hætta: hyaluronsyre / fillers er en veldig god løsning mot mørke ringer. Preparatet påføres huden med tynne nåler. Hyaluronsyre binder vann og jevner ut rynker. Takket være bruken av hyaluronsyre reduseres ikke bare rynker, men også overhuden blir fuktet. Effekten av hyaluronsyrebehandlingen er synlig med en gang og varer i 6-12 måneder.

4. Botulinumtoksin på kråketær

Botulinumtoksin, som blir kalt Botox, er et av de mest populære midlene som brukes til å jevne ut rynker i pannen, øyenbrynene og såkalte kråketær. Botulinumtoksin blokkerer overføring av nerveimpulser, og lammer dermed muskelspasmer. Dette fører til at musklene blir avslappet.

Resulterer er glatt ansiktshud, og pasienter får et naturlig, friskt utseende. Avhengig av ansiktsdelen varer behandlingen omtrent 15 minutter, og effekten varer i fra 3 til 6 måneder. Etter påfølgende behandlinger kan resultatene vare mye lenger.

5. CO2-fraksjonær laser rundt øyet

CO2-fraksjonell laser er en veldig populær metode for hudforyngelse. Det er så ikke-invasivt at det ikke krever lang hvileperiode som for kirurgiske inngrep, og effektene ligner de som oppnås ved å utføre kirurgiske inngrep.

Behandlingen skaper mikroskader i huden, dette stimulerer huden å produsere mer kollagen og aktiverte helingsprosesser. Kollagen gjør huden fastere og sunnere. Den også forbedrer fargen og hjelper mot kviser.

6. Pb Serum Medical – Nyhet!

Aktive enzimer blandes samen med hyaluronsyre HA 1, 5 brukes ved ødemer assosiert med fibrose, hevelse rund øynene , overfladisk fett eller vannansamling, hudlaxity.

Alle disse behandlingen fremmes og tilbys av Derma Medica.

Relatert innhold

Relatert innhold

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.