MedEstelle

I harmoni med hudens
biologiske natur

MedEstelle

MedEstelle er et innovativt merke som kun er tilgjengelig for salg i autoriserte medisinske klinikker. Produktene tilbyr innovative behandlinger og banebrytende RSP™️-teknologi for hjemmebehandling. Spesialiserte formler gjør at merket tilfredsstiller alle behovene til enhver hudtype og -tilstand.

Takket være forskning kan vi oppnå resultater i huden som ikke før har vært mulig med hjemmebehandling. MedEstelle er fremtidens hudpleie for å ivareta sunn hudhelse.

Med utgangspunkt i det nyeste innen vitenskap, CORNEOTHERAPY, ble regenereringskonseptet RSP™️ utviklet.

PROAKTIV REGENERERING MED RSP™

Reparerende effekt (Repair) av det øverste hudlaget gjør det mulig å starte prosesser som stimulerer produktenes ingredienser i de dype hudlagene (Stimulate). Dette sikrer riktig beskyttelse (Protect) av hudbarrieren, og gjør at de aktive ingrediensene sendes inn i hudcellen før de frigis og reparerer skadet DNA i cellekjernen. Disse tre mekanismene utgjør produktenes effekt og fører til et høyere nivå av virkning.

Hvert produkt og hver behandling er konstruert på grunnlag av RSP™.

Oppdagelsen av corneotherapy viser at selv svært kostbare, avanserte behandlinger ikke vil gi resultater hvis vi ikke tar vare på strukturen til stratum corneum (ytterste cellenivå).

MedEstelle behandlinger

MedEstelle-behandlinger er resultat av tre tiår med samarbeid mellom kosmetologer, leger og forskere. Innovative formler og farmasøytiske doser av aktive stoffer har ført til banebrytende måter å reparere skadede celler på. Produktene kan dermed normalisere alle hudtilstander og gi huden din mulighet til å bli sin beste versjon.

Alle produktene er utviklet I SAMSVAR MED HUDENS BIOLOGISKE STRUKTUR og fysiologi.

COSMO S-PEEL™

Behandlinger med syrer og micellært retinol i en antioksidativ omgivelse

Les mer 

COSMO S-PEEL VIT-C™

 

Behandlinger med ren, neste generasjons vitamin C™ og syrer

Les mer

COMBO S-PIROPEEL™


Behandlinger med kombinasjon av pyrogron syre

Les mer

Hva gjør merkevaren spesiell?

  • NOBELPRISEN

MedEstelle bruker en teknologi som baserer seg på såkalte “klokkegener”. I 2017 ble Jeffrey Hall, Michael Rosbash og Michael Young tildelt Nobelprisen i medisin og fysiologi for denne oppdagelsen.

Forskere har oppdaget de molekylære mekanismene som styrer celleaktiviteten avhengig av tiden på døgnet. De har vist at hver eneste celle i kroppen vår, også i huden, har biologiske klokkegener som jobber i takt med døgnets rytme. Rytmen regulerer søvn, kroppstemperatur, daglig aktivitet,
hormonproduksjon, blodtrykk osv.

  • BIO-TILGJENGELIGHET AV AKTIVE INGREDIENSER

En nøkkel i produksjonen av MedEstelle er bio-tilgjengeligheten av aktive ingredienser. MedEstelle bruker effektive metoder for å forbedre penetreringen av aktive stoffer til de dype lagene av huden og sikre best opptak.

  • FARMASØYTISKE DOSER AV AKTIVE INGREDIENSER

MedEstelle-kosmeceuticals inneholder svært høye doser av biologisk aktive stoffer, som også brukes innen medisin og farmasi.

  • MOLEKULÆR PERMEABILITETSPROMOTOR

MPP-1 – Molekylær Permeabilitetspromotor, brukt i Cosmo-S- Peel-behandlinger, åpner kanaler mellom cellene og forbedrer hudens evne til å ta opp aktive ingredienser. Ingrediensene er økologiske og 100% plantebasert.

  • DERMATOLOGISK KOMPATIBILITET

MedEstelle har dermatologisk kompatible, og naturlige baser som i struktur og sammensetning ligner på hudens biologi. Dette gjør at kosmetikken trenger inn i de intracellulære områdene og gjenoppbygger hudens naturlige struktur. Denne handlingen øker penetrasjonen av aktive ingredienser, noe som resulterer i umiddelbar forbedring av hudens kvalitet og utseende. Det øker betydelig hudens evne til å beholde fuktighet, noe som igjen
forbedrer forholdene for alle metabolske prosesser.

  • GJENNOMBRUDD MED DI-NANO™

Gjennombruddet med to-fasede di-Nano-bærere, er en oppdagelse fra MedEstelle. Disse bærerne transporterer ikke bare aktive ingredienser dypt inn i huden, men forlenger også deres virkning i epidermis.

  • NANODISK™

Nanodisc er revolusjonerende struktur i form av flate disker fylt med aktive ingredienser. Deres tykkelse (10-40 nm) er mindre enn mellomrommene mellom cellene, slik at de kan passere gjennom dem og transportere ingredienser direkte inn i cellen før de frigir virkestoffene. På denne måten får vi en mye høyere konsentrasjon av virketstoffet dit det skal, uten å irritere den ekstracellulære matrisen.

Kosmetikk for profesjonell hjemmepleie

Iconic

BIOLOGISK REMODELLERING AV HUDEN

ICONIC cosmeceuticals er moderne og avanserte formler som er tilpasset hudens daglige rytme. og avanserte formler tilpasset hudens daglige rytme. De utnytter oppdagelsen av klokkegener, som er hedret med en Nobelpris. Dagpleie fokuserer på beskyttelse, nattpleie på gjenoppbygging og regenerering.

PREMIUM

Avansert Anti-Aging Hudpleie

Premium-serien er avansert anti-aging hudpleie rettet mot alle identifiserte tegn på hudens aldring, som krever intensiv stimulering og foryngelse.

ADVANCED

SPESIALPLEIE

Advanced-serien er kosmeceuticals for daglig pleie designet for å brukes mot ulike hudproblemer.

Serien inneholder programmer:

• Pro-Pure Program
• Pro-Active Program
• Anti-Redness Program
• Anti-Spot Program
• Anti-Acne Program
• Body Program

MEN

Premium hudpleie skapt av eksperter

MedEstelle RSP MEN-kosmetikk setter nye standarder for hudpleie for menn. Formlene deres, som kombinerer bioteknologisk innovasjon med presisjon, er utviklet for å oppfylle de unike kravene til menns hud.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.