SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

MedEstelle

I harmoni med hudens
biologiske natur

MedEstelle

MedEstelle er et innovativt merke som kun er tilgjengelig på profesjonelle klinikker. De tilbyr innovative synkroniserte behandlinger og banebrytende kosmeceuticals RSP™ for hjemmepleie. Spesialiserte formler og kompetent kosmetologisk rådgivning gjør at merket perfekt tilfredsstiller alle behovene til enhver type hud etter kosmetiske og medisinske behandlinger.

Takket være vitenskapelig avansement forsterker de effekten perfekt, og tar resultatene til et hittil ukjent nivå. MedEstelle – fremtidens pleie som oppfyller løftet om ung, vakker og sunn hud.

Med utgangspunkt i det nyeste vitenskapelige grunnlaget for CORNEOTHERAPY, ble Tilbakekobling RSP™-konseptet utviklet, hvis grunnleggende premiss er en synkron trippelvirkning.

Proaktiv Tilbakekobling RSP™

Reparerende handlinger (Repair) på det øverste laget av huden gjør det mulig å starte prosesser som stimulerer kosmetikkens ingredienser i de dype lagene av huden (Stimulate), og gir effekten av restrukturering og styrking. Dette sikrer riktig beskyttelsesfunksjon (Protect), forsterket ytterligere av passende ingredienser i kosmetikken.

Tre selvdrivende mekanismer muliggjør kosmetikkens påvirkning på de dypeste lagene av huden og tar hudpleie til enda høyere nivåer av effektivitet.

Hvert produkt og hver behandling er konstruert på grunnlag av RSP™.

Oppdagelsene av hornhinneterapi viser at selv svært kostbare, avanserte behandlinger ikke vil gi
resultater hvis vi ikke tar vare på tilstanden til stratum corneum (ytterste huden)

MedEstelle behandlinger

MedEstelle-behandlingene er resultatet av tre tiår med samarbeid mellom kosmetologer, leger og forskere. De kombinerer prestasjonene innen estetisk medisin med de nyeste teknologiene.

Innovative oppskrifter, farmasøytiske doser av aktive stoffer og presis utvelgelse av kosmetiske teknikker tillater utviklingen av synkroniserte prosedyrer som initierer regenererende og reparative prosesser i huden. Disse prosedyrene påvirker effektiv reduksjon av ulike hudproblemer.

Alle behandlingsprosedyrer og profesjonelle preparater utvikler vi I SAMSVAR MED HUDENS BIOLOGISKE NATUR. Ved deres utvikling tar vi hensyn til hudens struktur og fysiologi.

COSMO S-PEEL™

Behandlinger med syrer og micellært retinol i en antioksidativ omgivelse

Les mer 

COSMO S-PEEL VIT-C™

 

Behandlinger med ren, neste generasjons vitamin C™ og syrer

Les mer

COMBO S-PIROPEEL™


Behandlinger med kombinasjon av pyrogron syre

Les mer

Hva gjør en merkevare spesiell?

  • NOBELPRISEN

MedEstelle bruker klokkegenteknologi. I 2017 ble Jeffrey Hall, Michael Rosbash og Michael Young tildelt Nobelprisen i medisin og fysiologi for oppdagelsen av “klokkegener”.

Forskere har oppdaget de molekylære mekanismene som styrer celleaktiviteten avhengig av tiden på døgnet. De har vist at hver eneste celle i kroppen vår, også i huden, har biologiske klokkegener (klokkegener) som uttrykkes i takt med døgnets rytme. Rytmen regulerer søvn, kroppstemperatur, daglig aktivitet, hormonproduksjon, blodtrykk osv.

  • BIO-TILGJENGELIGHET AV AKTIVE INGREDIENSER

En nøkkel i produksjonen av MedEstelle-kosmeceuticals er aspektet av bio-tilgjengelighet av aktive ingredienser. MedEstelle bruker effektive metoder for å forbedre penetreringen av aktive stoffer til de dype lagene av huden, slik at disse stoffene kan utføre fullstendige biologiske handlinger.

  • FARMASØYTISKE DOSER AV AKTIVE INGREDIENSER

MedEstelle-kosmeceuticals inneholder terapeutiske doser av biologisk aktive stoffer, ofte også brukt innen medisin og farmasi.

  • MOLEKULÆR PERMEABILITETSPROMOTOR

MPP-1 – Molekylær Permeabilitetspromotor, brukt i Cosmo-S-Peel-behandlinger. Åpner kanaler mellom cellene og forbedrer hudens gjennomtrengelighet for aktive ingredienser. Ingrediensen er 100% av planteopprinnelse og økologisk.

  • DERMATOLOGISK KOMPATIBILITET

MedEstelle-kosmeceuticals har dermatologisk kompatible, naturlige baser for kosmetikk som i struktur og sammensetning ligner på hudens biologiske struktur. Dette gjør at kosmetikken smelter inn i de intercellulære områdene og gjenoppbygger hudens naturlige struktur. Denne handlingen øker penetrasjonen av aktive ingredienser, noe som resulterer i umiddelbar forbedring av hudens kvalitet og utseende. Det øker betydelig hudens evne til å beholde fuktighet, noe som igjen forbedrer forholdene for alle metabolske prosesser. Gjennom denne tilnærmingen til formulering blir selve basen proaktiv – den er en del av aktiv hudpleie. Vi inkluderer også stimulerende ingredienser som støtter de naturlige prosessene som skjer i huden. På denne måten oppnår vi spektakulær effektivitet.

  • GJENNOMBRUDDS DI-NANO™ BÆRERE

Gjennombruddet med tofasede di-Nano-bærere, en ny generasjon – en oppdagelse fra MedEstelle. Disse bærerne transporterer ikke bare aktive ingredienser dypt inn i huden, men forlenger også deres virkning og inkorporerer tetningsmidler i epidermis.

  • NANODISK™

Nanodisks er revolusjonerende bærere i form av flate disker fylt med aktive stoffer. Deres tykkelse (10-40 nm) er mindre enn mellomrommene mellom cellene, slik at de kan passere gjennom dem og transportere ingredienser dypt inn i huden, der de skal virke. Vi kan innelukke en mye høyere konsentrasjon i en nanodisk, så en mindre dose, den blir ikke værende på huden, men trenger umiddelbart dypt inn i huden. Alle de rotete reaksjonene som normalt kan oppstå forekommer ikke her.

Kosmetikk for profesjonell hjemmepleie

Iconic

BIOLOGISK REMODELLERING AV HUDEN

ICONIC cosmeceuticals er moderne og avanserte formler som er tilpasset hudens daglige rytme. og avanserte formler tilpasset hudens daglige rytme. De utnytter oppdagelsen av klokkegener, som er hedret med en Nobelpris. Dagpleie fokuserer på beskyttelse, nattpleie på gjenoppbygging og regenerering.

PREMIUM

Avansert Anti-Aging Hudpleie

Premium-serien er avansert anti-aging hudpleie rettet mot alle identifiserte tegn på hudens aldring, som krever intensiv stimulering og foryngelse.

ADVANCED

SPESIALPLEIE

Advanced-serien er kosmeceuticals for daglig pleie designet for å brukes mot ulike hudproblemer.

Serien inneholder programmer:

• Pro-Pure Program
• Pro-Active Program
• Anti-Redness Program
• Anti-Spot Program
• Anti-Acne Program
• Body Program

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.