SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Negler

Manikyr med tradisjonell neglelakk

For deg som ønsker freshe og velstelte, men naturlige negler, tilbyr vi manikyr med tradisjonell neglelakk. Dette er skånsomt og styrkende for neglene. Behandlingen inkluderer fiksing av neglebånd samt lakkering og en god håndkrem. Behandlingen er populær blant de som vanligvis steller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong. Vi tilbyr neglelakk i en rekke flotte farger.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Gelelakk / Shellac

Gelelakk er en hybrid mellom vanlig neglelakk og gelenegler. Den herdes i en UV- lampe på et par minutter. Gelelakken er slitesterk og langvarig, den beskytter den naturlige neglen, tåler mer enn en tradisjonell neglelakk og varer opptil 21+ dager.

Gelelakk skal ikke skade den naturlige neglen hvis den påføres og fjernes riktig. Til tross for at gelelakken kan vare i mange uker anbefales det en påfylling (fjerning og legging av ny lakk) innen maks 4 uker på grunn av den naturlige veksten av neglene.

Ofte begynner kunder å plukke og rive av produktet selv, og det er skadelig for neglen. Da river man av det øverste laget i sin naturlige negl og resultatet er en tynn, skadet og smertefull negl. Dette gjelder for gelenegler og rubber base også.

Det er viktig å merke seg at gelelakk styrker neglene bare når den er påført, men etter lakken er fjernet, kan neglene oppleves som tynnere de første dagene/uken. Dette er fordi man er vant til en tykkere lakk som beskytter neglene. Etter en uke eller to vil neglene stabilisere seg, og gå tilbake til den tilstanden de var i før man la på gelelakk.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Gele negler med forlengelse

Støp av gelenegler gir deg enten forlengelse av neglene, eller en forsterkning av dine naturlige negler. Gelenegler gir deg mange muligheter og det egner seg for alle – uavhengig av tilstanden til den naturlige neglen.

Gelen påføres neglen og fordeles jevnt over overflaten, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Her bygger man selve neglen på nytt, og dermed står man fritt til valg av form, lengde og tykkelse, design og dekor.

Neglene herdes også i en UV-lampe, samme som gelelakk. Neglene kan vare i mange uker, men på grunn av den naturlige veksten av neglene så anbefales det en påfylling innen 4 uker.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Priser

 

Mini manikyr 30 min 500.-
Manikyr med lakk 75 min 600.-
Manikyr med shellac 90 min 800.-
Manikyr med fransk shellac 90 min 900.-
Fjerning av shellac i behandling 30 min 300.-
Gele negler uten forlengelse (påfyll) 90 min 800.-
Fjerning av gele uten behandling 30 min 400.-
Fjerning gele med manikyr 60 min 700.-
Gele negler uten forlengelse (nytt sett) 90 min 900.-
Gele negler med forlengelse (påfyll) 120 min 1000.-
Gele negler med forlengelse (nytt sett) 120 min 1100.-

 

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

5 + 9 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.