SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Negler

Manikyr med tradisjonell neglelakk

For deg som ønsker freshe og velstelte, men naturlige negler, tilbyr vi manikyr med tradisjonell neglelakk. Dette er skånsomt og styrkende for neglene. Behandlingen inkluderer fiksing av neglebånd samt lakkering og en god håndkrem. Behandlingen er populær blant de som vanligvis steller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong. Vi tilbyr neglelakk i en rekke flotte farger.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Gelelakk / Shellac

Gelelakk er en hybrid mellom vanlig neglelakk og gelenegler. Den herdes i en UV- lampe på et par minutter. Gelelakken er slitesterk og langvarig, den beskytter den naturlige neglen, tåler mer enn en tradisjonell neglelakk og varer opptil 21+ dager.

Gelelakk skal ikke skade den naturlige neglen hvis den påføres og fjernes riktig. Til tross for at gelelakken kan vare i mange uker anbefales det en påfylling (fjerning og legging av ny lakk) innen maks 4 uker på grunn av den naturlige veksten av neglene.

Ofte begynner kunder å plukke og rive av produktet selv, og det er skadelig for neglen. Da river man av det øverste laget i sin naturlige negl og resultatet er en tynn, skadet og smertefull negl. Dette gjelder for gelenegler og rubber base også.

Det er viktig å merke seg at gelelakk styrker neglene bare når den er påført, men etter lakken er fjernet, kan neglene oppleves som tynnere de første dagene/uken. Dette er fordi man er vant til en tykkere lakk som beskytter neglene. Etter en uke eller to vil neglene stabilisere seg, og gå tilbake til den tilstanden de var i før man la på gelelakk.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Gele negler med forlengelse

Støp av gelenegler gir deg enten forlengelse av neglene, eller en forsterkning av dine naturlige negler. Gelenegler gir deg mange muligheter og det egner seg for alle – uavhengig av tilstanden til den naturlige neglen.

Gelen påføres neglen og fordeles jevnt over overflaten, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Her bygger man selve neglen på nytt, og dermed står man fritt til valg av form, lengde og tykkelse, design og dekor.

Neglene herdes også i en UV-lampe, samme som gelelakk. Neglene kan vare i mange uker, men på grunn av den naturlige veksten av neglene så anbefales det en påfylling innen 4 uker.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Priser

 

Mini manikyr 30 min 500.-
Manikyr med lakk 75 min 600.-
Manikyr med shellac 90 min 800.-
Manikyr med fransk shellac 90 min 900.-
Fjerning av shellac i behandling 30 min 300.-
Gele negler uten forlengelse (påfyll) 90 min 800.-
Fjerning av gele uten behandling 30 min 400.-
Fjerning gele med manikyr 60 min 700.-
Gele negler uten forlengelse (nytt sett) 90 min 900.-
Gele negler med forlengelse (påfyll) 120 min 1000.-
Gele negler med forlengelse (nytt sett) 120 min 1100.-

 

Blogg

Hashimotos sykdom

Hashimotos sykdom

HASHIMOTOS SYKDOM Tidligere var friske pasienter som ikke inntok medikamenter eller hadde...

Hva kundene sier om Dermamedica

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.