SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Oksygen behandling

Om Behandlingen

Vi har nå fått inn intraceuticals oksygenbehandling, – mest kjent som ”Madonna-behandling”. Opphavet til dette kallenavnet kommer av at artisten Madonna har vært ivrig bruker av behandlingen før hun skal opptre på konserter eller større eventer. Det sies også at hun har maskinen hjemme til eget bruk. Opp gjennom årene har også flere store stjerner fått øynene åpne for denne behandlingen, blant disse er Teri Hatcher, Gwyneth Paltrow og Paris Hilton.

Det behandlingen gjør er å sluse inn et serum i huden som blant annet består av A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og grønn te ved hjelp av en ”penn”. Gjennom denne pennen kommer det også ut et trykk bestående av 95% ren oksygen som hjelper ingrediensene bedre ned i huden.

Oppgaven til serumet og oksygenet kombinert skal gi huden rikelig med fuktighet, og samtidig virke oppstrammende ut utglattende på linjer og rynker. I tillegg blir cellene tilført nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som igjen øker cellenes egen evne til regenerering. I etterkant av behandling vil huden føles frisk, stram og myk i god tid etterpå.

bloomea oslo
bloomea oslo 2
bloomea oslo 3

Indikasjoner

 • Hypoksisk, grå, stresset og sliten hud
 • Moden hud med tegn på aldring
 • Tørr, dehydrert hud
 • Huden var slapp, manglet elastisitet
 • Hud utsatt for misfarging
 • Sensitiv hud med ødelagte blodårer, med rosacea

Effekter

 • Oppstrammende
 • Plumper huden
 • Gir et umiddelbart løft til slapp hud
 • Gir oksygen til alle nivåer i huden
 • Reduserer pigment
 • Jevner hudtonen
 • Minsker grove porer
 • Reduserer fine linjer
 • Anti-bakterielle egenskaper som er svært gunstig for akneutsatt hud

Kontraindikasjoner

Oksygenbehandlingen er fullstendig ikke-invasiv. De eneste kontraindikasjonene er aktiv hudbetennelse eller infeksjoner.

Priser

Ansikt + serum
45 min 1650.-
Ansikt, hake og hals + serum
60  min 2350.-
Ansikt, hake og hals + serum + maske
65 min 2750.-

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

13 + 1 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.