SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Om oss

Dermamedica er en estetisk medisinsalong som jobber for å hjelpe kvinner med å føle seg trygge og vakre. Vårt oppdrag er å tilby profesjonelle behandlingsmetoder og individuelle behandlingsprogrammer av høyeste kvalitet. Vi fokuserer på bruk av de nyeste teknologiene, og legger vekt på naturlig skjønnhet ved hjelp av de minst invasive metodene.

Vi er stolte av å tilby tjenester av høyeste kvalitet, og vi jobber kun med kosmetisk og medisinsk utstyr av høy klasse. Under behandlingene bruker vi kosmetikk fra anerkjente selskaper for å sikre best mulig resultat. Vi jobber med de beste og mest erfarne profesjonelle innen estetisk medisin for å sikre at hver kunde får den beste opplevelsen og resultatene.

Vi var de første i Norge som introduserte mange nye teknologier og maskiner til skjønnhetsmarkedet, og vi streber alltid etter å være på forkant med de nyeste innovasjonene.

Vårt mål er å få frem den naturlige skjønnheten og forsinke aldringsprosessen for hver kunde, uavhengig av alder eller utseende. Vi tror på en personlig tilnærming og skreddersyr behandlingene etter hver kundes unike behov og ønsker.

Gjennom sin fokus på naturlig skjønnhet og trygge behandlinger, er Dermamedica et utmerket valg for kvinner som ønsker å forbedre utseendet og føle seg trygge i sin egen hud.

Edyta

Edyta Hætta

Edyta er en av Norges fremsete injeksjonsbehandlere med internasjonal erfaring. Hun har bakgrunn fra verdibasert ledelse fra DHS og utdannelse som sykepleier og kosmetisk sykepleier.

Edyta har internasjonal sertifisering i behandlinger fra Allergan, Esthetica, Unique Technologie, Dermatic,  og er en av få behandlere i Norge med sølvutmerkelse i injeksjonsteknikker fra Mareli Medical. Edyta har 10 års erfaring som kosmetisk dermatologisk sykepleier og 16 år fra ulike lederstillinger innen helse i Norge.

Hun jobber blant annet med Carboxytherapy, PB-Serum medical, RF Micronnedling, og Bloomea. Andre behandlinger hun tilbyr er hårfjerningslaser, sclerosering, botulinum toxin A-injeksjoner, filler (Juvederm, Restylane, Teosyal, Stylage og Revofil), Hårtapt , Dr Cyj hårfiller ,kjemiske peelinger, trådløft, microneedling, mesoterapi, biostimulatorer, hudscanner, lipase (Belkyra, Dermaheal LL), og stamcelleinjeksjoner.

Derma Medica / Edyta er den første i Skandinavia som har implementert behandlinger og metoder som Carboxytherapy, Bloomea La Fontaine, Dermaheal, Stamcelleinjeksjoner, RF NeoCare og RF Microneedling. Avslutningsvis er hun også sertifisert kursholder for leger og sykepleiere gjennom Derma Medica Shop.

*** Edyta er dessverre sykemeldt på ubestemt tid. Vår kosmetiske sykepleier, Leni, tar over for Edyta. Leni har blitt opplært av Edyta, har 2 års erfaring innenfor behandlingene og utfører de samme behandlingene som Edyta. Edyta vil åpne opp for booking fra tid til annen, avhenging av dagsform.

Edyta

Dr. Ture Lindos

Dersom du ønsker en vurdering av din individuelle helse, utredning av langvarig slapphet, smerter o.l, kan Ture være behjelpelig. Ture Lindos studerte medisin i Tromsø i 1987 og ble spesialist i allmennmedisin i 1996. Han jobbet i 1995-1996 ved indremedisinsk avdeling ved Sykehuset Østfold, og har ca 20 års erfaring som allmennpraktiserende lege/fastlege.

Dr. Lindos har i tillegg til spesialitet i allmennmedisin, utdannet seg innen funksjonell medisin, med kurs i Norge, England og USA. Han er opptatt av å se helheten hos pasienten for å kartlegge plager/symptomer, i tillegg til å lindre plagene, behandle årsaken samt forebygge videre utvikling av sykdom.

Han har spesiell interesse for helseplager relatert til mage, tarm og inntak av mat – samt tilstander som «uforklarlig» tretthet og mangel på energi, som pasienten gjennom tidligere undersøkelser ikke har funnet ut av. Han samarbeider med eksperter i ernæring og gjør undersøkelser og vurderinger av personer som ønsker behandling for overvekt.

Leni

Leni Vilja Leirvik

Leni er utdannet sykepleier fra Lovisenberg Diakonale Høgskole med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet. Hun jobber også på akutt legevakt i Oslo.

Leni utfører injeksjonsbehandlinger med filler, biostimulatorer, botulinumtoksin type A, mesoterapi og Carboxytherapy, og andre behandlinger som kjemisk peeling, Bloomea La Fontaine, hudscanning, microneedling, sclerosering, hårtapsbehandlinger og trådløft.

For Leni er det viktig å jobbe med helheten hos pasientene. Med hennes bakgrunn og ekspertise er hun i stand til å gjøre raske vurderinger for å skreddersy de beste behandlingene for hver pasient. Hos Leni er du i trygge og kompetente hender, og hun legger stor vekt på å gi grundig informasjon og oppfølging. Leni legger vekt på å vedlikeholde gode resultater, uansett hudtilstand. Hun har spesialisert seg på tilstander som acne, rosacea, pigmentering og aldring, og setter opp et tilpasset hjemmeprogram for at kundene skal få det beste resultatet.

Leni

Cristina Tzvetkov

Hei, jeg heter Cristina. Jobbet som sykepleier i 14 år også tok videre utdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ferdig i høst 2020.

Jeg utfører forskjellige behandlinger bl.a kjemisk peel, mesoterapi, botox, filler, laser og mye mer. Jeg er opptatt av hudhelse og ønsker at du skal være den beste versjonen av deg selv, min fokus er å gi deg et naturlig resultat.

Fleste av mine pasienter omtaler meg som proffesjonell, ærlig og flink til å lytte til kundens ønsker.

Ønsker du å bestille time hos meg er det bare å ta kontakt! Jeg er her for å hjelpe deg.

I hele desember får du -10% rabatt på fillers hos Cristina.

Kasia

Kasia Gancarz

Kasia har en masterutdannelse som kosmetolog fra Polen. Hun er en sprudlende dame med mye engasjement for faget. Hennes femårige erfaring sammen med ferdigheter og kontinuerlig utvikling brukes slik at kundene hennes alltid føler seg trygge og komfortable. Tilfredshet er det viktigste for henne, og individuell tilnærming til hver kunde er nøkkelen til suksess.

Hun er en grundig terapeut som jobber hos Derma Medica både i Sandvika og Oslo, og utfører Bloomea, microneedling, RF microneedling, RF NeoCare, Hydrogenbehandling, Oksygenbehandling, Carboxytherapy, kjemiske peelinger, og hudpleie med Dr. Dennis Gross.

I tillegg utfører hun voks, manikyr, fotpleie og behandling av vipper og bryn som vippeextensions, lash lift og brynslaminering.

Rossana

Rossana Pawlik

Rossana er utdannet i Norge som hudterapeut. Rossana har 7 års erfaring når det kommer til å jobbe med hud og skjønnhetsbehandlinger. Hun har jobbet med merkene Dermalogica,  ZO Skin Health, Dr Schrammek, Environ, Dr Dennis Gross og Bloomea.

Behandlingene hun utfører er RF NeoCare, hudskanning, klassisk massasje, ulike former for kroppsterapi, voks, vipper, bryn, vippeextensions, lash lift, og fotpleie.

Rossana er opptatt av et naturlig og vakkert resultat gjennom et tilpasset hudprogram ut fra ønske, behov og utgangspunkt. Hun er kjent for å ivareta alle pasienter og kunder med stor respekt og sterk faglig integritet, og med sin unike omsorgsevne og ekspertise vil hun påse at du som kunde er i sikre hender.

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

8 + 4 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.