SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Radiofrekvens Microneedling

Om Behandlingen

RF microneedling er en ikke-invasiv hudbehandling som forsterker effektene av microneedling sammen med varmen fra radiofrekvens. Behandlingen forbedrer hudens tekstur og tone, porestørrelse, fine linjer, rynker, slapphet, arr og aknearr, og strekkmerker. RF microneedling skaper kontrollerte mikroskader som provoserer frem en naturlig sårhelingsrespons.

Aldring og miljøskader (spesielt solskader) bryter ned disse strukturelle proteinene, mens erstatningshastigheten avtar over tid. RF microneedling bremser midlertidig denne prosessen, og hjelper huden til å produsere nytt av det som går tapt.

rf microneedling
rf microneeling.2
rf microneeling.3

Indikasjoner

 • Hengende kinn
 • Generelt tap av hudfasthet
 • Slapp hud i ansikt og hals
 • Fine rynker
 • Dype rynker
 • Poser / mørke ringer under øynene
 • Forstørrede porer

Effekter

 • Reduksjon av rynker
 • Anti-aldring
 • Oppstrammende huden på kroppen og ansiktet
 • Arrreduksjon
 • Strekkmerker
 • Krympende forstørrede porer
 • Jevn hudtone
 • Alopecia

Kontraindikasjoner

 • Graviditet og amming
 • Svulster
 • Frisk brunfarge
 • Blodsykdommer
 • Aktiv herpes
 • Metallimplantater og pacemakere

Faq

Hva er fordelene og ulempene med RF microneedling?

Fordeler

 • Behandlingen øker kollagenproduksjonen ved hjelp av både mikroneedling og radiofrekvens, alt i én behandling.
 • Microneedling med radiofrekvens har minimal nedetid – du kan utføre vanlige aktiviteter 1-2 dager etter behandlingen.
 • Denne behandlingen anses som egnet for alle hudtyper og hudtoner, med liten risiko for smerte, arrdannelse eller pigmentproblemer når den utføres riktig.
 • Håndstykket kan brukes på alle områder av kroppen. De vanligste behandlingsområdene inkluderer ansikt, nakke og bryst, men det kan også brukes på mage, knær og lår.
 • Utover fordelene med å stramme og glatte huden, kan prosedyren hjelpe med å redusere arr og strekkmerker som skyldes skade på det dypere, tykkere hudlaget kjent som dermis.

Ulemper

 • Du trenger flere behandlingsøkter for å se resultater, og det tar noen måneder før det nye kollagenet og elastinet er fullt utviklet slik at du kan se optimale resultater.
 • Lokalbedøvelse minimerer smerte, men behandlingen innebærer fortsatt å trykke varme nåler ned i huden, og du kan dermed oppleve noe ubehag.
 • En solbrent-lignende effekt er normalt i en dag eller så. Pasienten kan oppleve stram hud, hevelse og rødhet etterpå, og dette vil avhenge av typen behandling du får og hudens følsomhetsnivå.
 • Selv om det er tryggere enn mange andre behandlingsalternativer har behandlingen en liten risiko for hyperpigmentering for personer med middels til mørke hudtoner, hvis den utføres for aggressivt.
 • I uerfarne hender kan microneedling med radiofrekvens skape mer av akkurat den type skade den er ment å rette opp – linjer og ujevn hudtekstur, samt hyperpigmentering, brannskader og arr. Noen pasienter har klaget over at nålemerkene ikke har gått bort, selv måneder senere. Denne behandlingen er veldig teknikkavhengig, så det er viktig å gå til en kunnskapsrik behandler.
Hvem kan få utført behandling med RF microneedling?

RF-microneedling passer for de aller fleste, men som med de fleste dermatologiske prosedyrer skal det utvises forsiktighet ved behandling av personer med Fitzpatrick hudtyper V og VI, fordi disse hudtonene er beskyttet av store mengder melanin som kan trigges ved aggressiv behandling.

Hvilke hudproblemer kan RF microneedling behandle?

Behandlingen kan bidra til å redusere strekkmerker, akne, aknearr og andre typer arr, slapp hud, rynker og fine linjer, uønsket hyperpigmentering, og bidrar til regenerering av huden.

Er RF microneedling bedre enn microneedling?

RF microneedling gir mer synlige resultater enn tradisjonell microneedling eller radiofrekvensbehandling alene, ettersom kombinasjonen av de to teknologiene øker effektiviteten.

Mikronåler tillater presis levering av radiofrekvens inn i hudlagene, der melanin og kollagenproduserende celler befinner seg, mens radiofrekvensen øker nivået av kontrollert skade.

Hva skjer under en RF-mikronålingsbehandling?

En behandling med RF-microneedling tar vanligvis 30–45 minutter å gjennomføre, og man trenger ofte en kur på rundt fire behandlinger.

Ved hver behandling vil behandleren først rense huden din, og eventuelt påføre lokalbedøvelse for å lindre smerte. Når du er tilstrekkelig smertelindret, vil behandleren begynne å trykke den håndholdte enheten ned i huden over hele ansiktet, eller et annet målrettet behandlingsområde. 

Når mikronålene punkterer huden avgir de RF-energi som varme, og leverer den direkte ned i dermis. Du kan føle en varm, prikkende følelse.

Etter behandling påføres en beroligende maske og fuktighetskrem.

De fleste pasienter har liten eller ingen nedetid. Umiddelbart etter behandlingen kan det hende du opplever noe blødning, rødming og hevelse, men dette er en forventet inflammatorisk respons på mikroskadene. Disse bivirkningene forsvinner i løpet av 24–48 timer.

En solkrem med spf 30 eller mer vil bidra til å beskytte huden i tiden etter behandling. Unngå sterke og aktive ingredienser som eksempelvis retinol, og påfør mye fuktighet. Etter 1-2 uker er huden klar for de aktive ingrediensene igjen.

Optimalt resultat av en behandlingskur sees etter ca 6 måneder.

Hvor lenge varer resultatet av RF-microneedling?

Ved gjennomføring av en kur kan man forvente at resultatet varer opp til to år. Ved behandling av tilstander som eksempelvis aknearr er resultatet mer varig. Ved vedlikehold med bruk av retinoider og andre aktive ingredienser ser man en lengre varighet av resultater. Vedlikeholdsbehandlinger er nødvendig for å oppnå et godt resultat.

Er RF microneedling trygt?

RF microneedling er ansett for å være en trygg behandling med milde, forbigående bivirkninger. Blødning, skorper, hevelse eller rødme avtar vanligvis i løpet av de første to døgnene, hvis det i det hele tatt oppstår. Eventuelle nålestikkmerker fra nålene skal falme av seg selv innen to uker. Når behandlingen gjøres riktig, skal den kun forårsake kontrollert mikroskade – ikke reell, varig skade på huden. En kunnskapsrik behandler bør vite nøyaktig hvor mye av skaden som skal skapes, uten å indusere uønskede effekter. 

Kan du gjøre behandling RF microneedling etter fillers eller toksiner?

Ja, det er absolutt mulig å kombinere behandlinger, men som en regel skal ikke filler- og toksinbehandlinger utføres samtidig som andre behandlinger på samme område. Behandleren din vil utvikle en behandlingsplan som passer for hver enkelt pasient. Behandlingene utføres dermed på ulike dager med et visst tidsrom i mellom, og kombineres slik at pasienten oppnår et trygt og sunt resultat over tid.

Priser

Arr 45 min 1300.-
Rund øynene 45 min 2000,-
Ansikt 45 min 2700.-
Hals 45 min 2700.-
Ansikt, hake og hals 60 min 3700.-
Kropp
60 min 3200.-
Armhuler Svettebehandling 45 min 4500.-

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

4 + 11 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.