Sammenligning av RF og Innari

av | okt 3, 2022 | Hudbehandlinger, Innari

Hva er RF?

RF er en prosedyre for oppstamming hvor det benyttes monopolar radiofrekvensenergi for å levere varme ned i epidermis, dermis og subcutis. Behandlingen stammer opp huden, gjenoppretter volumtap, glatter ut rynker, bedrer akne, og stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen. Man kan også jobbe med fettreduksjon rettet mot adipocyttene i huden. Behandlingsresultatet kan sees etter noen uker og pasienten har optimal effekt etter 6-12 måneder. Behandlingen har en langsiktig effekt ved at den kicker i gang hudens egen sårhelende respons som fører til celleregenerering. Behandlingen utføres av helsepersonell eller sertifisert hudterapeut.

Hva er Innari? 

INNARI® er den første enheten i verden som bruker HTP-teknologi, en tryggere og mer effektiv teknologi enn HIFU. Vi kan penetrere ikke-invasivt opp til en dybde på 4 mm uten behov for å utføre mikropunkteringer eller klassiske punkteringer. Det gir samme effekt som ved PUD-tråder, med en UMIDDELBAR effekt som varer opptil 3 år etter en rekke behandlinger.

HTP-teknologi stimulerer regenereringen av kollagenfibre og omformer strukturen deres i tre steg. Kollagenfibrene blir kortere, fornyes og får bedre elastisitet, noe som fremmer deres rekonstruksjon.Huden blir strammere og fastere. Rynker og slapphet i huden reduseres betydelig. Under påvirkning av varmen som genereres, trekker kollagenfibre seg sammen, blodårene utvider seg, vevet oksygeneres og gjenoppretter sin funksjon. Spesielt utvalgte proprietære behandlingsbevegelser garanterer en umiddelbar effekt.

Når man kan identifisere hvor man er i aldringsprosessen blir behandlingen mer effektiv. Dersom man mister volum slik at benstrukturen merkbart kan sees på de aktuelle områdene med mest volumtap, er RF den anbefalte behandlingen for å gjenopprette volum. Innari vil i dette tilfellet indusere ytterlige volumtap ved å skade viktige adipocytter.

I tilfeller med løst vev og overflødig hud forårsaket av tapt elastin og kollagen ser man ofte løs hud ved hake og kjeveparti. I slike tilfeller anfebales Innari for å stimulere kollagenproduksjonen i dyp dermis, samtidig som det kan være aktuelt å destruere overflødige adipocytter.

De som har linjer og/eller rynker, eksempelvis i panne og på hals, kan ha svært god effekt av RF som forbedrer hudstrukturen. Dersom rynkene sitter dypere har Innari en evne til å trenge dypere ned i huden og stimulere til en mer effektiv produksjon av kollagen. Det anbefales å kombinere begge behandlingene for å oppnå best resultat.

Resultatet etter behandlinger med både Innari og RF er permanent og taper seg ikke før hudens naturlige aldringsprosess bryter det ned. Resultatene er ikke like umiddelbare som ved behandling med eksempelvis botulinumtoksin, men varigheten er til gjengjeld lenger og indikasjonene flere.

Relatert innhold

Relatert innhold

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.