Sensoriske reparasjonsbehandlinger
for ansikt og kropp

REVOLUSJONERENDE PROGRAM
FOR UTVIDET KORNEOTERAPI

INNOVASJON FRA MEDESTELLE

corneo-wellBeing™

En banebrytende korneoterapeutisk metode, som synergistisk kombinerer ulike innovative teknikker, prosedyrer og behandlinger:

KORNEOTERAPI RSP™

PSYKOKORNEOTERAPI

NEUROKORNEOTERAPI

I MedEstellecorneo-wellBeing™-konseptet har vi implementert en rekke tiltak innenfor de gjensidig avhengige områdene hud – sinn – hjerne, som gjensidig forsterker, driver og utfyller hverandre.

Sunn hud garanterer et bedre utseende og en følelse av attraktivitet.

PSYKEN PÅVIRKER HUDENS HELSE HUDENS TILSTAND PÅVIRKER PSYKEN
DOBBELT TILBAKEKOBLINGSMEKANISME: PSYKISK STRESS-HUD
SPEKTAKULÆR FORBEDRING AV HUDENS TILSTAND OG UTSEENDE SAMT HUDENS FUNKSJON SOM BARRIER

CORNEO-SUNN HUD

MULTIREGENERASJON OG SUPERFUKTING

En innovativ tilnærming til hudpleie som fokuserer på reparasjon og regenerering ved bruk av korneoterapeutisk metode. Sikrer et sunt og attraktivt utseende, forbedrer hudens tekstur og tone, øker motstanden mot ytre faktorer. Bremser hudens aldringsprosess.

VELVÆRE

 

er nøkkelen til et godt humør og reduksjon av stress, skaper en aura av trygghet. Forbedrer velværet med en revolusjonerende og effektiv metode som forbedrer hudkvaliteten. Resultatet er økt følelse av attraktivitet og forbedret selvbilde.

SE BEDRE UT – FØL DEG BEDRE
FØL DEG BEDRE – SE BEDRE UT

SENSORISKE BEHANDLINGER

CORNEO-WELLBEING™ ​FACE

Spesialiserte ansiktsbehandlinger designet for spesifikke behov og krav til huden. Kombinerer avanserte metoder og konsentrerte terapeutiske formuleringer med unike avslapningsteknikker.

Les mer 

CORNEO-WELLBEING™ ​BODY

Sensoriske reparasjonsbehandlinger for kroppen tilfredsstiller behovene til de mest krevende kundene. Garanterer spektakulære pleieeffekter, samtidig som de stimulerer positive følelser og reduserer stress.

Les mer 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.