SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Sklerosering

Skleroterapi (sklerosering) – fjerning av sprengte blodkar

Skleroterapi, også kjent som sklerosering, er en behandlingsmetode som brukes til å fjerne sprengte blodkar eller åreknuter. Skleroterapi er en injeksjon som inneholder ett stoff som irriterer åreveggene og gjør dem klebrige. Årene trekker seg sammen, klapper sammen og ødelegges. Kroppen vil senere bryte ned ødelagte årer, som igjen vil transporteres vekk ved hjelp av mikrosirkulasjonen i kroppen.

Fremgangsmåten for skleroterapi er relativt enkel. Pasienten vil først gjennomgå en grundig medisinsk undersøkelse for å fastslå om skleroterapi er egnet for dem. Deretter vil legen injisere en spesiell skleroserende løsning direkte inn i blodkaret ved hjelp av en fin nål. Dette vil føre til at veggene i blodåren kleber seg sammen og gradvis forsvinner.

Indikasjoner for skleroterapi inkluderer utvidede blodkar i beina, kjent som åreknuter, telangiektasier eller spiderårer, samt hemangiomer og lymfangiomer. Kontraindikasjoner inkluderer graviditet, blodpropp eller betennelse i det aktuelle området, samt en historie med allergi mot skleroserende løsninger.

Effektene av skleroterapi kan variere fra person til person, men vanligvis vil de fleste oppleve reduksjon eller fullstendig eliminering av de behandlede blodkarene. Det er vanlig med 1-3 behandlinger avhengig av hvor hardt angrepet man er. Når de største årene er behandlet, vil det i visse tilfeller være behov for å behandle de minste årene med laser. Du må ha på støttestrømper umiddelbart etter behandlingen. Disse bør du ha på de første 24-48 timene etter behandlingen og siden på dagtid i 14 dager.

 

Noen av de vanligste spørsmålene som pasienter stiller om skleroterapi inkluderer:

Gjør det vondt å få skleroterapi?

Pasienter kan oppleve litt ubehag når nålen settes inn, men selve prosedyren er vanligvis ikke smertefull.

Hvor lang tid tar det å se resultater?

Det kan ta flere uker eller måneder for å se resultater, og noen pasienter vil trenge flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Er det noen bivirkninger av skleroterapi?

Noen pasienter kan oppleve midlertidig rødhet, hevelse eller kløe i det behandlede området, men dette går vanligvis over innen noen dager.

Skleroterapi kan være en effektiv behandling for å fjerne sprengte blodkar eller åreknuter. Det er imidlertid viktig å snakke med en kvalifisert medisinsk fagperson før du bestemmer deg for å gjennomgå prosedyren for å sikre at det er egnet for deg.

Priser

1 skleroterapibehandling varer i omtrent 60 minutter og koster 1800 kr. 

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

3 + 15 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.