Sunekos 200

av | feb 21, 2023 | Biostimulator

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Det finnes også et tykkere produkt som heter Sunekos 1200, dette produktet bygger i tillegg volum. Sunekos 1200 er fin å bruke der man ofte ønsker mer volum.

HVA ER SUNEKOS 200?

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand, kan resultatene vare opptil 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger avhengig av hudtype hver sjette måned.

HVOR LENGE VARER RESULTATET?

Dette avhenger av flere faktorer hos pasienten, som alder, livsstil og hudkvalitet, gjennomsnittlig varer behandlingen i 6 måneder før man behøver å gjenta den. Ofte kan man se forbedringer allerede etter den første behandlingen.

HVA ER DE VIKTIGSTE FORDELENE MED SUNEKOS?

Behandlinger med sunekos 200 korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer. En perfekt behandling også for menn da resultatet blir veldig naturlig!

KAN MAN GÅ TILBAKE TIL JOBB/HVERDAG UMIDDELBART ETTER EN BEHANDLING?

Behandlingen har ingen «nedetid» og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart, men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, dette kan vare i 1-2 dager. Det anbefales imidlertid å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

HVOR LANG TID TAR EN BEHANDLING?

For optimalt resultat anbefales en kur på 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 20 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

ER DET SMERTEFULLT Å UTFØRE BEHANDLINGEN?

Det er lite smerter i forbindelse med behandlingen og bedøvelse anbefales ikke.

SUNEKOS 200-1200-OG BODY HVA ER FORSKJELLEN?

Sunekos 200 kan brukes til flere områder, som f.eks øyne, hals, bryst og hender. Det er sunekos 200 som er selve hovedproduktet. Dette kan også brukes i for eksempel panne for de som ikke ønsker Botox eller andre behandlinger her. Det finnes også et tykkere produkt som heter Sunekos 1200, dette produktet bygger i tillegg volum. 200 og 1200 er fine i kombinasjon sammen. Sunekos body er som navnet tilsier til behandlinger på kroppen. Sunekos Body har blitt utviklet.

Relatert innhold

Relatert innhold

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.