Takk for at du har meldt deg på en gratis konsultasjon hos Derma Medica

Jeg ønsker å uttrykke min hjertelige takknemlighet for at du har tatt det første skrittet mot å forbedre din skjønnhet og velvære sammen med oss på Derma Medica. Jeg er henrykt over at du har valgt å begi deg ut på denne reisen med meg.

Jeg forstår at hver enkelt person er unik, og jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med deg for å skape en personlig tilpasset plan som tar hensyn til dine behov og ønsker.

En av våre vennlige teammedlemmer vil ta kontakt snart for å avtale din gratis konsultasjon på et tidspunkt som passer for deg. Du kan også booke tiden ved hjelp av kalenderen nedenfor.

Leni

Hva du kan forvente:

Under din gratis konsultasjon vil jeg nøye vurdere dine bekymringer, preferanser og ambisjoner. Jeg vil lytte oppmerksomt til dine mål og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha. Mitt primære mål er å gi deg en klar forståelse av de ulike behandlingene og alternativene som er tilgjengelige for deg, slik at du kan ta en informert beslutning som samsvarer med dine forventninger.

Vårt løfte:

På Derma Medica er vi dedikerte til å levere enestående resultater gjennom moderne behandlinger, innovative teknikker og en varm, imøtekommende atmosfære. Vårt team brenner for å hjelpe deg med å oppnå dine estetiske drømmer samtidig som vi prioriterer din komfort og sikkerhet gjennom hele prosessen.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.