SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Trådløft

Om Behandlingen

Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og fungerer som en anti-age behandling.

Trådene er oppløselige, og det tar ca. 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst.  

Det er som regel ikke nødvendig å sette mer enn 2 tråder på hver side av ansiktet.

Resultat og varighet av behandlingen er avhengig av alder, utgangspunkt og andre faktorer. Man kan vanligvis sette nye tråder med 3 års mellomrom.

botox oslo 1
botox oslo 2
botox oslo 3

Indikasjoner

 • Tap av det ovale i ansiktet
 • Mangel på fasthet i ansiktshuden
 • Asymmetri av ansiktstrekk
 • Hengende hud rundt halsen
 • Løs hud på skuldrene
 • Løft huden på magen eller brystene

Kontraindikasjoner

 • Allergier mot permanente fillere eller allerede behandlet med permanente fillere
 • Aktiv akne eller hudinfeksjon
 • Tendens til å danne keloide arr / kraftig arrdannelse
 • Autoimmune sykdommer
 • Antikoagulasjon behandling
 • Blødersykdom
 • Alvorlig hypertensjon
 • Annen alvorlig sykdom
 • Psykisk sykdom
 • Graviditet og amming

Faq

Hvem passer trådbehandling for?

Trådbehandling passer for både kvinner og menn med lett eller moderat løs/slapp hud, vanligvis fra 35-65 års alder. Behandlingen har lite nedetid og gir langvarig effekt (opptil 3-4 år).

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos vår dyktige kosmetiske lege.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Behandlingen gjennomføres med lokalbedøvelse. Alle pasienter vil i tillegg også bli tilbudt smertestillende tabletter i forkant.

Behandlingen innebærer et lite inngrep og klassifiseres som minimalt invasivt. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse.

Avhengig av området som skal behandles vil hudlegen sette inn en lang nål under huden med tråden inni. Når nålen er nådd nedre festepunkt festes tråden og nålen trekkes ut, men tråden blir igjen i huden. Tråden har mothaker som gjør at den blir festet fast i huden. Når tråden ligger på plass kan tråden justeres slik at man får det resultatet man ønsker.

Behandlingen kan oppleves som ubehagelig, men er vanligvis ikke smertefull.

Prosedyren tar et sted mellom 30-60 minutter, og utføres kun av lege. Det er ingen arr etterpå, og man kan gå på jobb igjen etter 1-2 dager.

Resultater

Målet med trådløft er å stramme opp løs hud i ansiktet og prosedyren kan gi en mer definert kjevelinje, hals, kinn og redusere aldringstegn. Du vil merke et umiddelbart løft etter prosedyren hvor ansiktet ser mer «våkent» ut, men du vil først oppnå full effekt etter omtrent 8-12 måneder.

Resultat av behandlingen og varighet er avhengig av alder, utgangspunkt og andre faktorer. Under en konsultasjon med en av våre hudleger vil vi gå gjennom målene dine og hva du kan forvente. 

Hvilke områder kan behandles med tråd?

Trådbehandling kan være effektivt for å gi et løft og jevne ut rynker i flere områder i ansiktet. De vanligste områdene for trådbehandling er:

Panne
Kinn
Øyenbryn
Kjevelinje
Munnviker
Hals
Rynker rundt øynene
Tear trough
Lepper
Aknearr

Etter trådløft

Etter behandling kan man merke litt blåmerker eller hevelse i det aktuelle området, men dette er forbigående og vil vanligvis gå over etter omtrent 1 uke. 

De første ukene etter trådløft vil være viktig å ta noen forsiktighetsregler for å oppnå optimalt resultat.

 • Unngå hard trening 4 uker etter behandling
 • Forsøk å sove kun på ryggen de første 3 dagene etter behandling
 • Ikke vask håret de første 3 dagene
 • Menn skal ikke barbere ansiktet den første uken
 • Vær forsiktig med mye mimikk/hard tygging den første uken
 • Ingen krem eller sminke de første 3 dagene

Det kan være behov for å gjenta behandlingen på et senere tidspunkt for å opprettholde resultatet. Effekten av behandlingen varer i omtrent 2-3 år og du kan vanligvis sette nye tråder etter denne perioden. 

Hvem er kandidater for trådløft?

Trådløft passer både for menn og kvinner som opplever at huden har begynt å miste sin elastisitet, som regel i aldersgruppen 40-60 (kan også behandle yngre/eldre grupper ved unntak). 

Behandlingen er effektiv mot en rekke problemstillinger:

 • Moderat løs hud i ansiktet og kinn, såkalte hamsterkinn
 • Uskarp/slapp kjevelinje
 • Slappe/trøtte øyne (behandling vil ikke fjerne tunge øyelokk)
 • Ujevnheter i ansiktet

Dersom du ønsker å stramme opp huden og redusere synlige aldringstegn uten en lang rekonvalesens tid med tradisjonell plastisk kirurgi, kan trådløft være riktig for deg.

Priser

Lip contour med tråder, ink. konsultasjon 60 min 5000.-
Lip contour + volum med tråder, ink. konsultasjon 60 min 6000.-
Foxy eyes behandling, ink. konsultasjon 15 min 8000.-

Blogg

Ejal 40

Ejal 40

Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet som følge av tap av naturlig elastin, kollagen...

Hva kundene sier om Dermamedica

sandra
sandra
28. Juni, 2022.
Endelig fant jeg en klinikk som har alt det jeg har lett etter som gir synlige resultater. Jeg blir møtt av en profesjonell, realistisk og varm person. Edyta, som gjorde flere behandlinger på meg er utrolig omsorgsfull serviceminded og ekstrem dyktig i faget sitt. Hun er direkte og ærlig om hvilken behandling som gir DEG ønsket resultat. Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!
Magdalena Stoldal
Magdalena Stoldal
20. Mai, 2022.
I went in looking like an old lady. Came out looking 15 years younger. Those ladies have magic skils. What I like the most is the security they give me, by explaining every move they make. As client I feel well taken care of by people with long experience in their field of expertise. Have been going there regularly for several years now and even though each time we do some adjustments to the treatments, I am always very content with the results. They never fail. Great team giving great results.
ivana iversen
ivana iversen
2. Mars, 2022.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av hårtap. De er kjempe flinke på ansiktsculpturering -fillerbehandling.De tilpasser individuelt ut fra anatomi. Behandlinger ser ut naturlig. Jeg går til Edyta, hun er utrolig flink og kan virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!
Helene Engen Lislegård
Helene Engen Lislegård
21. Februar, 2022.
Veldig fornøyd!! Veldig flink og profesjonell dame!
Zara
Zara
16. Februar, 2022.
Jeg tok Juvederm Volite 0,5 ml lip filler hos Derma Medica Sandvika, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde en super flink sykepleier, Edyta Hætta, som gikk gjennom hele prosedyren med meg før selve behandlingen. Jeg var redd for at det skulle gjøre vondt og at resultatet skulle bli for unaturlig, men de bekymringene ble fort borte. Edyta var super flink og satte filleren i leppene mine sånn at resultatet ble naturlig og fin! Anbefaler på det sterkeste!
Hilde Gry Stræte
Hilde Gry Stræte
13. Desember, 2021.
Det er en fornøyelse å bli så godt mottatt og ivaretatt i salongen! Takk til Edyta for profesjonell behandling med vakkert resultat!👌💃Derma Medica anbefales på det sterkeste!
Julie Westby
Julie Westby
6. Desember, 2021.
Veldig rent og pent, god service. Anbefales. Jeg har gått til Edyta i over 1 år, og er veldig fornøyd. Hun er profesjonell, kunnskaspfull og brenner virkelig for hud og velvære. Og ikke minst for at man skal føle seg bra når man går derifra!
Jacqueline Biglary
Jacqueline Biglary
19. November, 2021.
Her fikk jeg veldig god og profesjonell hjelp av Edyta. De undersøker og går nøye gjennom hvordan de vil utføre behandlingen for å fremheve dine trekk naturlig. Man merker at de har lang erfaring med arbeidet. Anbefales!
Zuzana Podrimaj
Zuzana Podrimaj
10. November, 2021.
Ganske fornøyd av soft ansiktsløft hos Edyta. Hun er kjempeflink og kjempedyktig😊

Kontakt oss

OSLO

+47 418 51 208

Bygdøy allé 60 B, 0265 Oslo »

Mandag – Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 11-17

SANDVIKA

+47 919 17 535

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika »

Mandag – Tirsdag kl. 11-19

Onsdag kl. 10-18

Torsdag – Fredag kl. 11-19

6 + 6 =

våre partnere

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.