SE VÅR NETTBUTIKK

Den nyeste teknologien !!! ❤️ INNARI HTP 4 in 1  ikke-invasivt ansiktsløft

abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt

Vakker i vinter

av | des 7, 2022 | Carboxytherapy, Fillers, Kjemisk Peel, Mesoterapi

I denne artikkelen vil vi gi dere oversikt over utvalgte hudbehandlinger. Som vi alle vet mister huden over tid sin ungdommelige glød. Den mister sin elastisitet og farge.  Ansiktet mister sin form. Spesielt med alder vil vi føle oss sikre på vår utseende. Høsten er tid for å samle overskudd av vitaminreserver som vi kan bruke i løpet av lang vinter. Vi må forberede oss til tørr vinterluft, og kaldt vind, noe som vil påvirke huden.

Hva kan vi gjøre for å forebygge elastisitet og farge i ansiktet?

Mesoterapi

Mesotherapy øker fasthet og glød i huden: Gjenoppbygger, gir næring og fornyer. Mesoterapi omfatter hyaluronsyre og et sett av vitaminer som er nødvendige for regenereringsprosesser. Mesoterapi med nål innebærer injeksjoner av aktive bestanddeler inn i dype hudlag.

Blodplaterikt plasma

Blodplaterikt plasma er et stoff som utvinnes fra pasientens eget blod. Det stimulerer stamceller til å formere seg og stimulerer fibroblaster til produksjonen av kollagen.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en naturlig organisk forbindelse som kroppen produserer selv.   Dessverre produserer kroppen  mindre av den med alder. Behandlingen som består av injeksjoner med hyaluronsyre forbedrer hudens konsistens, fuktighet og elastisitet.

Carboxytheraphy

Carbosyntheraphy er en av de mest populære behandlinger. Carboxytheraphy påvirker blodsirkulasjon, oksygenopptak og gir næring til vevet. Behandlingen omfatter injeksjoner av karbondioksyd på områder som krever behandling: Ansikt, hals og bryst.

Tråder

Det er to grupper tråder: Løftetråd og de som forbedrer farge i huden. De skiller seg etter kvalitet: Med kroker og ”tenner”, og glatte. Løftetråder sin oppgave er ansiktsløfting, mens glatte tråder forbedrer kvaliteten av huden.

Medisinsk (kjemisk) peeling

Hjelper mot: Blek og sliten hud, store porer, hudormer. Etter at et lag med skadet hud blir fjernet, begynner huden å gjenoppbygge et nytt lag. Husk at etter kjemisk peeling må vi unngå eksponering for sollys i noen uker.

Dermaroller

Dermaroller reduserer rynker, fornyer hud, gir bedre hudfarge . Behandlingen er relativt enkel: Nåler som trenger gjennom huden lager mikroskader. Skader på huden er så små at de bare stimulerer huden til å regenerere. Behandlingen er en signal til huden for å starte gjenoppbygging og økte produksjon av elastin og kollagen. I tillegg, gjennom kanalene som dannes, kan legen sprøyte aktive bestanddeler, f.eks. hyaluronsyre, vitamin C og vitamin cocktails, noe som gjør behandlingen mer effektiv.

Relatert innhold

Relatert innhold

KORNEOTERAPI RSP

KORNEOTERAPI RSP

I 1964 oppdaget den amerikanske dermatologen Dr. Albert Kligman for første gang den fundamentale...

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.